Klassisk Illustrator Kursus

BitSpot
2 dage
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København
9.900 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Klassisk Illustrator Kursus

Lær de bedste måder at arbejde i Adobe Illustrator. Lær fra en ægte ekspert.

Det er genialt til at kreere etiketter, emballage, logoer, korttegninger, tekstiltegninger, piktogrammer, nyhedsgrafik og selvfølgelig illustrationer.

Men illustrator er en vanskelig fætter at få styr på. Her på basis kurset lærer du, hvordan du minimerer brugerfladen til dit behov og lærer at tackle de gemte finurligheder der er skjult i programmet. Så det hele pludseligt bliver en leg!

Du får en grundig indføring i repetitionselementer og hvordan du bedst muligt bruger almindelig geometri til at designe med.

Fornuftig opsætning af paneler

Der er vanvittig mange paneler I denne app. For slet ikke at tale om værktøjerne! Det får vi sammen styr på så du ved hvad der er relevant for dig. Og vi lukke ned for marginalpanelerne der er for absolutte begyndere. Og lukker op op for motorvejen til smart design.

At tegne efter noget

Enten kan vi vektorisere et billede eller tegne efter det. Begge metoder er gode. Hvilken der er bedst kommer helt an på hvad dit krav er til slutresultatet. Men silhuetter er faktisk nemme at lave. Og flotte hvis de sættes ind I en spændende kontekst.

Illustrator lag og navigation

Inden en illustration startes op er det altid smart at tænke I struktur. Det er lag. Og de er smarte hvis de bruger rigtigt.

At tegne frihånd eller med pen

Måske kan du tegne. I det tilfælde er der mange gode pensler der kan noget. Eller den klassike pen som du kan lære at bruge uden at komme på slingrekurs.

Geometri er din nye ven

Kan du tegne cirkler kan du tegne en måne, en halvmåne og jing jang. Jeg lærer dig grundlæggende designgeometri så du kan skabe indhold uden for mange anstrengelser. Det handler om at kunne tænke i former. Det kan være svært men vi skal starte et sted.

Tekst og tekstdesign

Logotype bliver oftest lavet I Illustrator. Men skal du skrive en lille smule er det skam også muligt. Vi ser på de gode tekmuligheder til kort, plancher og også dem til forvrængning af tekst.

Gode filtre

De fleste er faktisk dårlige. Men der er en håndfuld der er super brugbare og dem skal du bare have i penalhuset med det samme.

Farver, nuancefarver og globale farver og farvedesign

Du får fantastiske muligheder for at sætte farver sammen på traditionelle måder. Illustrator har de gængse farveregler indbygget så det er nu nemt at bryde reglerne. Vi ser på den farvrigdom du kan udnytte, eller hvordan du udnytter flere nuancer af få farver. Vi ser også på hvordan du kan farvelægge fx bygningstegninger eller andet der har karakter af en malebog.

Output med artboard og andre metoder

Du kan skyde dine illustrationer ud som vektorer eller som pixels. Vi ser på de mange metoder så du kan bruge den for dig nemmeste metode I din workflow.

Sådan husker du det hele

Udover et klassisk skolehæfte til dine egne noter får du samtlige øvelser med hjem på en USB. Så du kan lave genbesøg efter behov. Typisk er der også nogle huskesedler og måske et par videoer. Dermed er det meget nemmere at huske teknikker og rækkefølger samt designtips.

Du har også 12 måneders email support efter endt kursus.

Pris

Prisen for dette Illustrator kursus er 9900,- ex. moms

Om udbyderen

Bitspot - Lær mere hurtigere

Bitspot er Danmarks mindste kursushus, der tilbyder kurser i Adobe-programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign. Via pædagogiske øvelser, der booster din hukommelse får du maksimal udbytte af dit bland-selv-kursus.  Benny Thaibert er fag-nørden og Adobe-eksperten bag Bitspot. Siden 2003 har han i kombination...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Klassisk Illustrator Kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

BitSpot

Lundingsgade 10, sttv
2100 København Ø

Få information

Udfyld formularen for mere information om Klassisk Illustrator Kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.