Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kursus i salgstræning for ikke-sælgere

Aros Business Academy
Startdatoer
København
01-12-2021  
7.500 DKK
22-03-2022  
7.500 DKK
02-06-2022  
7.500 DKK
Århus
06-12-2021  
7.500 DKK
28-02-2022  
7.500 DKK
23-05-2022  
7.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Lær at håndtere kunderelationer

For mange kan det virke skræmmende, at skulle henvende sig til en kunde. På vores kursus i salgstræning for ikke-sælgere får du de grundlæggende teknikker, der giver dig den sikkerhed, du har brug for. Du lærer, at åbne samtalen og skabe kontakt til kunden, så du kan komme godt fra start med dit salg.


Dit udbytte af salgstræning for ikke-sælgere

Efter kurset vil du komme hjem med en udvidet værktøjskasse, så du kan føre dine nye færdigheder ud i livet, og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

  • Du bliver meget mere tryg, når du skal omgås kunderelationer. Dette vil give dig en større sikkerhed og en lettere arbejdsdag.

  • Du lærer at arbejde aktivt med salgsteknikker, og hvordan du konkret skal implementere dem i din arbejdsdag.

  • Du bliver mere effektiv, fordi du nu har modtaget den bedste salgstræning for ikke-sælgere. Det er slut med forvirrende samtaler og ukonkrete salgsudvekslinger, der forsinker din arbejdsdag.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Din arbejdsplads får bandt andet en opkvalificeret medarbejder, der betyder en bedre virksomhed. Efter vores kursus vil din nyerhvervede viden betyde, at virksomheden gradvist vokser sig mere og mere professionel og konkurrencedygtig.


Indhold på kurset

Med kurset i salgstræning får du værktøjerne til at indgå i en behagelig og optimal dialog med kunden. For når først du mestrer samtalen, kommer salget naturligt. Du lærer at identificere og forstå kundens behov, så du kan målrette dit salg efter den enkelte kunde.

På vores kursus ved underviseren, at det er dig og dit potentiale, der er i fokus. Mennesker har forskellige udfordringer, og der findes ingen færdig formel for salg. Derfor vil underviseren altid have dit niveau i øjenhøjde. Inden kurset start vil du bliver spurgt ind til dine behov og forudsætninger, så du får en målrettet undervisning.

Efter kurset vil du med din nye viden være i stand til at opbygge stærke profitbare kunderelationer – til fordel for både kunden, dig selv og din arbejdsgiver.

På kurset vil du allerede få afprøvet dine evner i praksis. Du vil indgå i gruppetræning, hvor du lærer at anvende dine nye egenskaber, og hvor du automatisk udvider jeres værktøjskasse. Du vil løbende modtage konstruktiv kritik fra dine medkursister og ikke mindst feedback fra din underviser. Alle hjælper hinanden med at blive klogere.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til dig, der arbejder uden for salgsafdelingen, men stadig er i direkte kontakt med kunderne. Det er for dig, der stræber efter at optimere dine kunders køb og tilfredshed. Og for dig der ikke længere har lyst til at halte bagefter, når det kommer til vigtige salgsteknikker.

Pris

Prisen for dette kursus er 7.500 kr. ekskl. moms. 

Prisen inkluderer en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kursus i salgstræning for ikke-sælgere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kursus i salgstræning for ikke-sælgere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer