Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Altox?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 161 evalueringer

Sandra Nielsen
(4)
1) Ønsker liste med oversigt over forkortelser der anvendes 2) Elsker Cykel eksemplet (page 94) 3) Ærgeligt at I havde fjernet kitler som værnemidler. 4) Ønsker mere tid til kemisk risikovurdering
Britt Leitner
(4)
Interessant, som sædvanlig. I får fat i det vigtigste og videreformidlet det.
Nina Jensen
(5)
Alt var fitn arrangeret i forhold til Corona. Glad for at det blev gennemførst. Igen spændende emner godt fordelt på dagen.
Anette Nielsen
(5)
Det er en fin måde at få et godt overblik over ændringer/ kommende ændringer vedr kemikalier. Rart at se tidligere studerende- mulighed for at netværke ( mest med folk jeg kender i forvejen- da der ikke er meget pausetid).
Sofie Buch
(5)
Intensivt og relevant - og de få områder hvor det ikke er relevant er det bare meget rart at kunne læne sig tilbage og lytte uden at behøve at forstå.
søren navntoft
(4)
Janie Madsen
(5)
Jeg har deltaget i temadagen gennem en årrække og det er den dag på året jeg altid insisterer på, at få bevilliget - og altid uden problemer. Dagen var, som altid, velforberedt fra Altox's side. Alle der holdt oplæg var i topform og fik gjort dagen både lærerig og interessant. Der var desuden taget passende foranstaltninger i forhold til de be...
Vis alt
Conni Aabo
(5)
En rigtig god dag, hvor man får meget lovstof (opdateret) med hjem og dermed et hurtig overblive over hvad man evt. skal have tilpasset i sine egne rækker af dokumenter og info til medarbejdere og andre kollegaer. Det går stærkt og der er mange emner.
Mads
(5)
Super godt, professionelt eksekveret og yderst relevant.
Elsebet Pedersen
(5)
Jeg har altid set frem til jeres Temadag, hvor man får at mange nye input, der bliver formidlet, så man kan forstå det. Så kan man selv gå i dybden med det, når man kommer hjem og være forberedt når det træder i kraft. Måske min sidste Temadag, men har nydt dem alle og anbefaler den til alle. Tak
Helle Stendahl Andersen
(5)
Meget relevant information, som var godt struktureret. Så selvom det var meget info på en gang, fungerede det.
Sine Johannesen
(4)
Informativt
Tanja Hagen
(5)
Som altid imponeret over hvor meget der kan blive sagt på kort tid - og med et forståeligt sprog! Vil ikke undvære den årlige Altox opdatering.
Catarina Carling
(5)
Mycket bra och relevanat ämnen
Lis Rieck
(5)
Grundig og relevant gennemgang af nye og kommende ændringer på kemiområdet.
Oana Toma
(5)
Godt teamwork og godt overblik på kemikalieområdet. Og ikke mindst corona-venlige retningslinjer - meget tilfreds:)
Anders Hjuler
(5)
Det var min første temadag, men ikke min sidste. Meget brugbar information.
Søren Masotti Kristiansen
(5)
Jeg oplevede en yderst interessant tema dag, hvor næste alle emner fangede min interesse. Dagen gav mig mange input til min dagligdag, som jeg allerede har brugt siden mødets afholdelse.
Charlotte
(5)
Som altid en god og informativ dag. En god måde lige at komme "up to date" i forhold til hvad der sker på det regulative område.
Jens Erik Hansen
(5)
Super gode præsentation, nem at forstå. Rigtig god Corona-sikkerhed. Det er meget vigtig for mig da min kone er kronisk syg.
Jesper
(4)
Det var godt.
Niels Blume-Frederiksen
(5)
Grundige og overskuelige gennemgange af relevante emner, specielt de regulatoriske.
Ture Kliving
(5)
Rigtig god information - men for .... hvor gik det stærkt nogengange
Thomas Knattrup
(4)
En rigtig god dag - jeg blev klogere på mege.
Berit Lorentsne
(4)
General var det godt at komme ud i denne tid. godt arrangement god forplejning. emnerne var gode i år der var rigtig meget for Kemibrug, som lige blev opdateret.