Visio kurser

Lær at bruge Visio

Bliver du spurgt om at skabe professionelle flowcharts og diagrammer? Find et Visio kursus i listen nedenfor og kom et skridt videre i karrieren. 
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Visio kursus

Bliver du spurgt om at skabe professionelle flowcharts og diagrammer? Find et Visio kursus i listen nedenfor og kom et skridt videre i karrieren. 

Hvad er Visio?

Visio er et program, der kan bruges til at lave diagrammer ved brug af vektorgrafik. Det er en del af office-pakken, selvom det skal købes seperat. Programmet kan bruges til at lave en lang række forskellige former for diagrammer, fx. UML-diagrammer, men det kan også bruges til at lave SVG-Billeder og meget andet. Programmet kan altså bruges til alt fra flowdiagrammer til plantegninger. 

Indbygget i programmet finder du også hundredevis af indbyggede modeller og figurer, der gør din hverdag lettere, når du skal lave diagrammer. 

Hvem kan bruge Visio? 

Alle der er i en branche, hvor det kan være nødvendigt at oprette diagrammer, kan have en fordel ved at bruge Visio. Programmet er kendetegnet ved, at det allerede har mange forskellige modeller, der let kan findes og bruges. 

Samtidig kan det være relevant for dig der er i bygge eller ejendomsbranchen, og skal lave plantegninger eller lignende. 

Hvad lærer man på et Visio kursus?

Indholdet på et Visio kursus vil naturligvis variere afhængigt af hvilken kursus udbyder du vælger. Der er dog fællestræk, og typisk vil du lære om følgende: 

  • Grundlæggende tegneteknikker i Visio, så du hurtigt kan tegne i et diagram.
  • Overblik over Visios virkemåde, og de mange mujligheder programmet tilbyder når man opbygger diagrammer. 
  • Indblik i de centrale begreber i Visio, så som  stencils, skabeloner, forbindelser, figurer, udskrifter og sider. 
  • Brug af de indbyggede figurer og deres funktioner 
  • Og meget mere! 

Et kursus i Visio er altså til dig der har behov for, at lære mere om de grundlæggende elementer i programmet, og ofte har tegne-, og/eller diagram opgaver på din arbejdsplads. 

Vi har på denne side samlet et overblik af Visio kursus udbyder, så du kan finde det kursus der passer dig bedst. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen