Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2
 

Tag et køleteknik kursus

På et kursus lærer du alt hvad du skal bruge for at kunne servicere køle- og fryseanlæg og varmepumper. Formålet med et kursus er at give dig forståelse for den køletekniske proces, dens funktioner og klargøring og påfyldning af kølemiddel.

Derudover får du forståelse for den nødvendige sikkerhed, når man arbejder med et kølemiddel, som typisk kaldes HFC-gasser, som er mere eller mindre skadelige for miljøet og atmosfæren. Derfor er det væsentligt at du lærer hvordan du håndterer stoffet. Det kan være at få kendskab til reglerne for transport af farligt god eller returnering af forurenet kølemiddel efter gældende lovgivning.

Hvem er målgruppen for uddannelsen?

For at tage et kursus som køleteknikker vil du oftest befinde dig i El- og VVS branchen, arbejde med hvidevaremontering, aircondition og alle slags varmepumper, der har en kølemiddelfyldning på 0-2,5 kg.

Hvor lang tid tager et kursus?

Det behøver ikke tage lang tid, før du kan tilbyde din service til kunder, der skal have monteret køle- eller fryseskab. For at blive certificeret som kølemontør tager det ca. 2-5 dage, alt efter hvilket kursus du vælger.

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste