Flash kursus

Macromedia Flash

Kurser i Macromedia Flash MX giver deltagerne en introduktion til animeringsprogrammet Flash og hvordan man udvikler flash-baserede websider.
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Du finder her kurser i Flash, som er et alsidigt software-program fra Adobe, der giver mulighed for at lave interaktive animationer til præsentationsfilm og hjemmesider m.m. Brugen af interaktive animationer tilføjer ofte lige det ekstra til en hjemmeside eller en præsentation, der skal til for at fange kundernes opmærksomhed på et visuelt stærkt konkurrencepræget marked.

For at deltage på kurserne kræves der typisk et grundlæggende kendskab til internettet og webudvikling. Mange af kurserne kan desuden tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Følgende liste præsenterer de overordnede emner, der bliver undervist i på kurserne:

  • Overblik over programmets opbygning og begreber
  • Tilpasning af brugerfladen til netop dine behov
  • De basale funktioner, indstillinger, værktøjer og paneler i programmet
  • Hvordan opbygges og skabes der struktur i et nyt projekt
  • Undervisning i programmets tekst- og tegneredskaber
  • Opbygningen af animationer og brug af lyd 
  • Skabelsen af interaktive animationer
  • Introduktion ti Flash programmerings-sproget ActionScript

På kurserne får deltagerne bl.a. indsigt i hvordan man maler, tegner, skaber og arbejder med symboler, hvordan man skaber forskellige slags animationer.

De mange fordele ved Adobe Flash

Flash bruger vektor-baseret grafik, som på trods af den lille filstørrelse bevarer en høj visuel kvalitet på tværs af forskellige displays og opløsninger.

Flash rummer desuden muligheden for streaming, dvs. at brugeren kan begynde at se animationen eller filmen, inden hele filen er downloadet. Flash animationer er i dag så almindelige, at 99 % af alle computere leveres med en Flash-player plugin, som er nødvendig for at kunne afspille en fil lavet i Flash.

Flash blev først lanceret som Macromedia Flash, men blev i 2005 overtaget af Adobe Systems, som i dag står for udviklingen og distributionen af programmet.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen