Derfor er kursusanmeldelser vigtige

Hjælp potentielle kursister på vej

Kursusanmeldelser er vigtige når det kommer til brugernes valg af den rette uddannelse eller kursus. De giver nemlig brugerne en følelse af tryghed og word-of-mouth, der gør dem mere sikre i sit valg.

Kursusanmeldelser, også kendt som reviews på Finduddannelse.dk bliver mere og mere indflydelsesrige for dem der leder efter uddannelse, samtidig med at uddannelsesudbydere får feedback, de kan implementere direkte i deres uddannelser.  

I en undersøgelse lavet af Findcourses.co.uk, siger 78% af brugerne, at anmeldelser fra andre brugere, er en meget vigtig faktor i deres valg af kursus. 

Yderligere 20% af brugerne oplyste, at de nogle gange overvejede anmeldelserne, før de besluttede hvilken uddannelse eller kursus der var bedst egnet til dem, og kun 5% hævdede, at anmeldelser ikke var vigtige for dem.

Et andet faktum fra Findcourses undersøgelsen, var også, at de kurser der havde anmedelser på deres side, generelt havde mere trafik, flere visninger og interesseanmeldelser, og mere feedback fra kursisterne, end dem der ikke havde anmeldelser på siden.

Anmeldelses- og sammenligningssider bliver vigtigere og vigtigere blandt online forbrugere, som ønsker en følelse af at have prøvet produktet, før de køber det. Dermed får de et, for dem, værdifuldt indblik i produktet, og hvad det indebærer, før de bruger deres penge. Denne trend gælder også for efter- og uddannelsesbranchen. Brugerne leder efter informationer, der kan hjælpe dem med at vælge det helt rette kursus, der rammer deres behov. Derfor spiller kursusanmeldelsere en langt større rolle i dag, end det gjorde tidligere. 

Kurser der har de fleste anmeldelser, er generelt fjernundervisning og e-learnings kurser, hvilket kan være et result af, at brugerne har brug for mere sikkerhed i deres valg, som de opnår gennem andre, der har brugt kursusudbyderen, før de investerer i uddannelsen. Vi ser også tendenser blandt vores brugere der køber kurser for virksomheden (HR og Purchasing medarbejdere) at de bruger og læser flere og flere anmeldelser og cases af in-house uddannelser som en del af deres overvejelser.

Er du interesseret i at markedsføre din efteruddannelse eller kursus hos Finduddannelse.dk? Udfyld formularen herunder, og få flere informationer om, hvad vi kan tilbyde.

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at øge jeres eksponering, og leverer kvalitative leads og webtrafik fra aktivt uddannelsessøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.

Senest opdateret: 05 feb 2019