Betingelser for konkurrence på finduddannelse.dk om 1000 kr.

Herunder kan du læse om vilkår og betingelser for konkurrencen på finduddannelse.dk, om at vinde 1000 kr. til et valgfrit kursus.

Ved at svare på vores brugerundersøgelse, og sende dine informationer ind, er du med i konkurrencen om at vinde et tilskud på 1000 kr. til et valgfrit kursus på finduddannelse.dk. Du accepterer samtidig de nedenstående betingelser. 

Konkurrencen kører på finduddannelse.dk, via vores brugerundersøgelse på SurveyMonkey fra 5. oktober 2023 til 21. januar 2024. Derefter udtrækker vi en tilfældig vinder blandt alle dem, som har deltaget i konkurrencen.

1. Udtrækning af præmien

1.1 finduddannelse.dk tilbyder muligheden for at deltage i en konkurrence om et tilskud til en valgfri uddannelse eller kursus.

1.2 Deltagere har mulighed for at vinde: op til 1000 kr. til et valgfrit kursus eller uddannelse, som er listet på finduddannelse.dk

1.3 Udtrækningen vil finde sted i januar 2024, og beløbet kan max blive til 1000 kr.

1.4 Hvis vinderen vælger et kursus, og prisen er under 1000 kr., vil det resterende beløb ikke blive udbetalt til vinderen.

2. Konkurrenceregler

2.1 Regler for at deltage i konkurrencen

2.1.1 For at deltage i konkurrencen skal du:

  • Være 18+ år
  • Bo eller arbejde i Danmark
  • Kunne tage kurset inden for 6 måneder efter du har vundet

2.1.2 Du skal kunne møde ovenstående krav, for at kunne deltage i konkurrencen. Hvis du ikke møder kravene, vil du blive diskvalificeret. Du bliver ikke gjort opmærksom på din diskvalifikation. 

2.1.3 Konkurrencen er ikke åben for:

  • Medarbejdere ved Keystone Education Group (herunder de danske sider finduddannelse.dk, studentum.dk og kurserforledige.com)
  • Medarbejdere ved eller ejere af uddannelsesudbydere på finduddannelse.dk, studentum.dk eller kurserforledige.com
  • Familiemedlemmer - fx mand, kæreste eller andre tætte familiemedlemmer - til en medarbejder i Keystone Education Group. 

3. Hvad du kan vinde

3.1 Hvis du opfylder kravene, har du mulighed for at vinde op til 1000 kr. til et kursus ved en kursusudbyder, der udbyder sine kurser på finduddannelse.dk

3.2 Annoncering af vinderen

3.2.1 Vinderen vil blive valgt ved en tilfældig udtrækning lavet af en computer.

3.2.2 Udtrækningen bliver lavet i januar 2024.

3.2.3 Der vil kun blive trukket 1 vinder. 

3.2.4 Vinderen vil blive notificeret via email, til den email adresse der bliver skrevet i brugerundersøgelsen.

3.2.5 Vinderen kan selv vælge, om de kun vil have deres fornavn og valg af kursus publiceret som en del af annonceringen online.

3.2.6 Vi deler kontaktinformationer fra vinderen med kursusudbyderen af det kursus der er valgt, hvis det er nødvendigt for booking. 

3.3 TIlbagemelding fra vinderen

3.3.1 Hvis du bliver valgt som vinder, vil du modtage besked via email, og du skal have svaret os inden for 7 dage.

3.3.2 Hvis du ikke svarer os inden for 7 dage, vil vi genudtrække en ny vinder af konkurrencen. Vi fraskriver os alt ansvar for forkert email adresse eller andre problemer med at mails ikke når frem, ryger i spam eller andre muligheder, som gør at vinderen ikke svarer os eller svarer for sent. 

3.4 Betaling af kurset

3.4.1 De 1000 kr. bliver betalt direkte til den kursusudbyder som vinderen vælger at tage sit kursus ved. Vi udbetaler ikke penge til vinderen.

3.4.2 Betalingen af kurset tager måske noget tid, afhængig af udbyderens regler og processer omkring betaling af sponsorerede kurser. Vi kan derfor ikke garantere en specifik betalingsdato, dog: 

3.4.2.1 Vil vi gøre vores bedste for at bekræfte en plads på et kvalificeret kursus inden for 30 dage efter, at vinderen bekræfter at de vil tage imod pengene, og hvilket kursus de vil på.

3.4.3 Den samlede værdi af det tilbudte tilskud vil blive beskrevet i den officielle e-mail om tilbud. Vi forbeholder os ret til at tilbyde enhver værdi af midler op til værdien af 1000 kr. inklusive skatter og afgifter.

3.4.4 Pengene fra konkurrencen dækker ikke tilknyttede omkostninger, herunder, men ikke begrænset til:

  • Rejseomkostningen for vinderen
  • Penge til materiale (fx bøger, software eller notesbøger)
  • Betaling for eksamen

3.4.5 Der er ikke noget kontant alternativ

3.4 Skat

3.4.1 Vi er ikke ansvarlige for og kan ikke give dig økonomisk rådgivning i skattesager. Oplysningerne her er kun af generel karakter og tager ikke højde for dine individuelle økonomiske forhold.

3.5 Privatliv / Brug af personlige oplysninger

3.5.1 Hvis du vinder vores konkurrence, vises dine detaljer inklusive dit navn (evt. fornavn), fotografi (hvis du har lyst) og hvilket kursus du har valgt på vores hjemmesider og sociale medier samt videregivet til medier med det formål at promovere vores brand, tilskuddet og fremtidige tilskud.

3.5.2 Ved at acceptere pengene frafalder du retten til at inspicere eller godkende det færdige produkt, reklamekopien eller andet, der kan bruges til at promovere finduddannelse.dk såvel som dette og andre fremtidige tilskud.

3.5.3 Hvis du ikke er valgt som vinder af tilskuddet, skal du læse vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik for at lære om, hvordan finduddannelse.dk fungerer med personlige oplysninger.

3.6 Annullering af konkurrence

3.6.1 Vi forbeholder os ret til når som helst at annullere tilskuddet.

3.7 Modifikationer

3.7.1 Vi kan ændre disse vilkår og betingelser fra tid til anden. Hvis disse ændringer påvirker eksisterende ansøgninger, vil vi informere ansøgere ved hjælp af den angivne e-mail-adresse.


Annoncer