Nye underkategorier: HR, Ledelse, Projekt, Kommunikation - Forum

28-01-2009 08:51   finduddannelse
Vi har netop tilføjet en række nye under-kategorier, som vi håber vil hjælpe brugervenligheden på finduddanelse.dk. Vores mål er at uploade endnu 1,000 tusind kurser gennem de næste par måneder - og for at bevare overblikket og overskueligheden i søgetjenesten, bliver vi derfor nødt til at re-arrangere opdelingen en lille smule. Arbejdsmiljøuddannelser er nu samlet i en seperat kategori, under HR. Ledelse og Organisation indeholder nu to yderligere underkategorier: NLP kurser og Diplomuddannelser i Ledelse. PRINCE2 og Microsoft Project har fået deres egen status som underkategorier. Det samme har Skrivekurser. Vi håber overstående kommer til at virke efter hensigten, og ønsker jer held og lykke i jeres kompetenceudvikling.

Coachinguddannelser
28-01-2009 13:01   finduddannelse
I samme øjeblik har vi skabt en ny kategori for Coaching, som ikke længere er at finde under Personlig udvikling. Coachende lederskab forbliver hvor den er.

Lean kurser: Lean Management - Lean Administration - Lean Production
24-02-2009 14:44   finduddannelse
Alle lean kurser er nu samlet i en "lean-underkategori" under Ledelse og Organisation.

Nye underkategori: Kundeservice
02-04-2009 13:48   finduddannelse
Vi har oprettet en ny underkategori for kurser i kundeservice.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her