Lederkompetencer

Har du det, der skal til for at blive leder? Tag vores ledertest og bliv klogere på, om du kan leve op til de lederkompetencer, arbejdsgiverne efterspørger, når de skal ansætte ledere. Med vores test afklarer du, hvilke styrker du har, som kan hjælpe dig videre mod lederjobbet - og på hvilke områder, du bør dygtiggøre dig for at komme i betragtning til lederstillingen.

Test dit lederpotentiale

Er du klar til et job som leder?

Vi har på finduddannelse.dk gennemgået omkring 7.500 jobannoncer for at blive klogere på, hvilke kompetencer, der er mest attraktive, når danske organisationer skal ansætte ledere.

Undersøgelsen viste, at kompetencer som at kunne motivere, have overblik og arbejde målrettet vægtes højt blandt arbejdsgiverne. Det kommer nok heller ikke som nogen overraskelse, at tidligere erfaring som leder også er en eftertragtet kompetence.

Læs mere om de 30 mest attraktive lederkompetencer

Test dine lederkompetencer

Går du med en drøm om at blive leder? Tag vores ledertest nedenfor og find ud af, hvor du er stærkest i forhold til de syv mest eftertragtede lederkompetencer samt, hvor du skal blive bedre for at have de rette lederkompetencer på CV'et.


Annoncer