Vis finduddannelse.dk som: Mobile

E-mail med Outlook - Online

Udviklingscenter Syd
5 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Tag kursuspakken E-mail med Outlook - Online 

Med denne kursuspakke lærer du at sende og modtage mail, vedhæfte filer og strukturere og arkivere e-mails samt arbejde med en elektronisk kalender og kontaktpersoner. Du lærer også at løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden, så de fungerer på mediets præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil og sprogpolitik.

Efter kursuspakken kan du bl.a. anvende et kommunikationssystems brugerflade og funktioner, bestride sine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Kursuspakken består af kurserne E-mail til jobbrug (2 dage), Virksomhedskommunikation med e-mail ( 2 dage) og Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag). Dit udbytte af kurserne beskrives yderligere herunder.

E-mail til jobbrug (2 dage)

Med dette kursus lærer du at anvende et mailsystem, i forbindelse med dine opgaver, til såvel intern som ekstern kommunikation. Du lærer at formulere gode og læsevenlige mails og udnytte mediets præmisser fx anvende links og vedhæfte filer og får kendskab til andre online-kommunikationsformer. Ligeledes kan du med dette kursus anvende et mailsystem til planlægningsopgaver og bruge disse i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

Virksomhedskommunikation med e-mail ( 2 dage)

Med dette kursus lærer du om varetagelse af administrative funktioner samt løsning skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden på en måde, så de fungerer på mediets særlige præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil eventuelt i forhold til virksomhedens sprogpolitik.
Du får desuden forståelse for e-mailen som medie og har kendskab til, hvordan opsætningen og sproget i e-mailen adskiller sig fra det klassiske brev, og hvordan læsemønsteret for e-mails adskiller sig fra læsemønsteret for trykte tekster.
Endvidere lærer du normerne for godt sprog i e-mailen og er derfor bevidst om nødvendigheden af at skrive et skriftsprog, der matcher mediet.

Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag)

Effektivt og hensigtsmæssigt håndtere daglige kommunikationsrutiner gennem anvendelse af e-mails fx automatiseringer ved afsendelse og modtagelse af e-mails. Deltageren Sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet fx håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning.Følge egne og andres arbejdsopgavers gennemførelse ved hjælp af opgavestyring fx påmindelser, organisering og deling

Målgruppe

Kursuspakken E-mail med Outlook - Online er for AMU-målgruppen og personer som arbejder med administrative og IT opgaver.

Kurset E-mail til jobbrug (2 dage) retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Kurset Virksomhedskommunikation med e-mail (2 dage) er udviklet til deltagere i den administrative funktion, der arbejder eller skal arbejde med skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail over for fx kunder, borgere, leverandører og samarbejdspartnere.

Kurset Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag) retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.

Pris

Den samlede pris for kursuspakken E-mail med Outlook - Online er 816 kroner for deltagere.

Prisen for kurset E-mail til jobbrug (2 dage) er 376 kroner for deltagere og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Prisen for kurset Virksomhedskommunikation med e-mail (2 dage) er 252 kroner for deltagere og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Prisen for kurset Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag) er 188 kroner pr. deltager og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag. 

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om E-mail med Outlook - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.