Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om WinAutomation Kursus 2 Dage?

Gennemsnit 4,4

Baseret på 5 evalueringer

Kim Michael Jensen
(5)
Rigtig godt kursus med "hands on". Lærte meget som jeg ikke selv ville have fundet ud af.
Niels Kommentar
Hej Kim. Tusind tak for din fine tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(5)
Tænk at programmering kan være så nemt og logisk
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor mega dejligt at høre - det er præcis det vi stræber efter. Tusind tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Marianne Hatt Sørensen
(4)
Mit første svar tilbage er - selv tak for nogle lærerige dage. Det er rart med en ballast, når jeg skal argumentere for en process skal strømlines :) Godt kursus - og som altid rart at være hos jer! Håber chancen byder sig igen! Dog vil jeg sige, at videoer som en del af undervisningen er godt - men underviser skal og må fylde mere på. Det ...
Niels Kommentar
Hej Marianne. Tusind tak for dit fine input. Rigtig godt at høre, og det vil vi helt klart være opmærksomme på. Tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Vis alt
Susanne Schøttler Nielsen
(4)
Et godt kursus i et hyggeligt miljø med lækker forplejning. Dejligt man ikke er så mange, da det giver bedre tid til indlæring og individuelle spørgsmål. Kristoffer er en god og rolig underviser og tager sig af alle spørgsmål undervejs med god hjælp fra Torben og Uffe. For mig er det lidt svært at få vendt mine tanker til at tænke hvad robo...
Niels Kommentar
Hej Susanne. Tusind tak for din fine og meget grundige evaluering som vi blev rigtig glade for. Vi er rigtig glade for dine ideer og vil evaluere dem straks. Bh Niels:-)
Vis alt
David Søndergaard
(4)
Fin intro til at komme i gang med enkle robotter i WinAutomation, så man kan bygge på derfra. Gode rammer og kompetent underviser.
Niels Kommentar
Hej David. Tusind tak for din tilbagemelding David - det er rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Få nyheder, trends og insight
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få indblik i uddannelsesmarkedet samt inspiration til kommende kompetenceudvikling!