Vis finduddannelse.dk som: Mobile

WinAutomation Kursus 2 Dage

Compass Digital
2 dage
Dansk
Åben uddannelse
København
6.900 DKK ekskl. moms

WinAutomation Kursus 2 Dage

KURSUS FOR DIG DER SIDDER I FORRETNINGEN OG SELV VIL KUNNE OPSÆTTE DINE WINAUTOMATION RPA ROBOTTER

Kom i gang med RPA, og med at automatisere dine administrative opgaver uden at skulle have fat i IT afdelingen hver gang du skal opsætte eller ændre din WinAutomation robot. Alle øvelser i opsætning af robotter udføres i WinAutomation software.

KURSUS UDBYTTE

Du får den grundliggende viden og færdigheder, du har brug for, til selv at kunne programmere WinAutomation RPA robotter. Efter kurset vil du kunne opsætte, fejlsøge og ændre WinAutomation RPA robotter.

KURSUS INDHOLD

WinAutomation RPA kurset er praktisk "hands on " træning i WinAutomation programmering. Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser og du kommer igennem en masse små case øvelser svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med WinAutomation. Kurset er fremmødeundervisning kombineret med læringsvideoer som der hjælper dig når du kommer hjem efter kursus. RPA kurset indeholder: 

  • WinAutomation robottens komponenter - hvad den indeholder
  • Grundliggende programmering af WinAutomation - for forretningsfolk
  • Udvikling og genbrug af RPA robotter fra eksempel bibliotek
  • Skab robuste WinAutomation robotter
  • Fejlsøgning og fejlhåndtering i WinAutomation
  • Træning i WinAutomation komponenterne
  • Cases, tips og erfaring
  • Øvelser i "drag and drop" opsætning af WinAutomation RPA robotter 
  • Certificering inkluderet

FORUDSÆTNINGER

Det er på dette kursus ingen forudsætning at kursisten kan kode. Øvelser med WinAutomation robotterne er primært "drag and drop" programmering, og hvor der skal lidt mere til hjælper din underviser dig. Det er en fordel hvis du har flair for IT. Vi ønsker dig god fornøjelse med WinAutomation.

OVERBYGNING TIL RPA PRACTITIONER

Dette WinAutomation kursus kan overbygges til RPA Practitioner certificering med at gennemføre RPA Business Analyst 2 dage kurset. 

Målgruppe

HVEM DELTAGER

Kurset er 2 dages fremmødetræning kombineret med cases og læringsvideoer du har adgang til hjemme, og din underviser sikrer at du kommer godt fra start. Kurset henvender sig til medarbejdere i forretningen, projektledere, proces analytikere, ledere, konsulenter og udviklere der selv, "hands on", vil kunne programmere WinAutomation robotter. Der er intet krav om at du skal have en IT udvikler baggrund. Opsætning og programmering af robotter foregår primært vha. drag-and-drop, men det er en stor fordel hvis du har flair og interesse for IT.

Hvad får du ud af at tage dette kursus i Machine Learning?

Du bliver certificeret i Win Automation.

Pris

Pris for deltagelse er Kr. 6.900,-. Prisen er eks. moms. En del af dit honorar går til SOS Børnebyerne i Peru samt Dansk Røde Kors.

Compass Digital

Compass Digital

COMPASS DIGITAL

Compass blev etableret i 2005 af iværksætterne Niels Fester. Kompetencerne var procesoptimering, IT, Business Intelligence, Ledelsesinformationssystemer, Lean og forretningsudvikling.  Compass Digital tilbyder services indenfor RPA-Robotics og IT kurser til forretningsbrugere. Konsulenternes mantra er "hjælp til selvhjælp" således at viden og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Compass Digital

Compass Digital

Købmagergade 67
1150 KBH K

Telefon: 48 16 30 81
compassdigital.dk

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Mette Zülow
(4)
Udover det jeg allerede har anført på papiret, så kunne det have været sjovt at se mere detaljeret hvordan i bruger det, og måske i det hele taget gennemgå nogle aktuelle eksempler fra forskellige virksomheder. Endeligt kunne det have været godt med et helt detaljeret eksempel incl alle de exceptions der kan være og hvordan de håndteres. Jeg ved...
Niels Kommentar
Hej Mette. Tusind tak for din tilbagemelding. Ja det har du ret i. Vores dilemma er hele tiden hvilket indhold vi skal putte i de to dage, programmering af robotter eller cases, og dette kursus har fokus på programmering. Hvis du har mulighed, så tag kurset RPA Organisering og Business Analyst. Der får du alle anvendelserne. Bh Niels:-)
Vis alt
Kim Michael Jensen
(5)
Rigtig godt kursus med "hands on". Lærte meget som jeg ikke selv ville have fundet ud af.
Niels Kommentar
Hej Kim. Tusind tak for din fine tilbagemelding - rigtig dejligt at høre. Bh Niels:-)
Hanne S. Larsen
(5)
Tænk at programmering kan være så nemt og logisk
Niels Kommentar
Hej Hanne. Hvor mega dejligt at høre - det er præcis det vi stræber efter. Tusind tak for din tilbagemelding og rigtig godt nytår. Bh Niels:-)
Få information

Udfyld formularen for mere information om WinAutomation Kursus 2 Dage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
WinAutomation Kursus 2 Dage
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,3)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 112 evalueringer
Se alle evalueringer