Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om Retorikkursus i præsentationsteknik (2 dage)?

Gennemsnit 5

Baseret på 29 evalueringer

Jacob Kirkeby, Totalkredit
(5)
Få deltagere og god tid til at bruge læringspunkterne i konkrete øvelser. Godt!
Nanna Nielsen, Ørsted
(5)
Tak for et lærerigt og tilpas intenst 2-dages kursus. Super kompetent underviser og undervisningsmateriale. Det var rigtig god læring at holde taler foran et filmkamera og analysere det i plenum bagefter.
Lene Ramsgaard, Spar Nord
(5)
Kompetent underviser der tog os igennem et forløb, der svarede til beskrivelsen. Vil få stor gavn af at anvende det i min dagligdag.
Gazmend Salihi
(5)
Jeg havde et klart mål om at få nogle værktøj til at strukturere mine præsentationer. Det har jeg fået.
Susanne Lund, Hartmanns
(5)
Jeg har fået konkrete værktøj, der kan anvendes i almindelig formidling og større præsentationer. Den indsigt gør at jeg kan dække modtagerens behov i endnu højere grad.
Michael Poulsen, Styrelsen for Forskning og Uddannelse
(5)
Rigtig godt og vedkommende kursus med god balance i teori og øvelser med udgangspunkt i egne konkrete situationer. Meget anvendeligt! Og værdiskabende!
Kirsten Varming
(5)
Fagligheden og formidlingen er formidabel hos Retorikfirmaet.
Mette Erichsen, Intervare
(5)
Enormt kompetent underviser med en meget behagelig fremtoning og lærerig måde at formidle sine budskaber. Jeg er blevet MEGET klogere og vil anbefale enhver dette kursus.
Maria Ulff-Møller, Uddannelses- og Forskningsministeriet
(5)
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes konkrete (og forskellige) behov, hvilket gør det meget udbytterigt. Få deltagere og mange praktiske (herunder video) øvelser gør, at man får overraskende meget ud af 2 dage.
Alex Hansen, virksomhedsejer
(5)
Super godt kursus. Lige det jeg søgte. Underviseren var yderst kompetent.
Peter Olsen, Yousee
(5)
To gode dage er blevet brugt med yderst kompetent og sympatisk underviser. Retorikfirmaet har min klare anbefaling til andre, som ønsker at blive bedre til mundtlige præsentationer. Jeg går herfra med mange gode værktøjer.
Stine Thorsen, Novo Nordisk
(5)
Spændende og meget relevant kursus, hvor ens grænser bliver udfordret i trygge rammer. Jeg har fået mange nye redskaber, som nu skal afprøves og øves.
Mette Sørensen, Rybners
(5)
Nikolaj var en sympatisk og kompetent underviser, som hurtigt fik skabt en tryg atmosfære. Brug af video er meget effektivt, og jeg har personligt fået meget med mig.
Stine Cantrel, Veeva Systems
(5)
Rigtig godt kursus med effektive værktøjer til at arbejde videre med. Både selve kommunikationen, formen og leveringen - kan helt klart anbefales.
Kamilla Winding, Novo Nordisk
(5)
Et super godt kursus hvor jeg tager nogle konkrete værktøjer med hjem og har fået skubbet nogle grænser. Meget kompetent og behagelig underviser. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre.
Bo Allsø, Odense Kommune
(5)
Værdifulde oplysninger som gør oplægsholderen kompetent og værd at lytte til. Et hold med god gruppedynamik der styres igennem af god kursusleder.
Kristoffer Nielsen, Danmarks Cykle Union
(4)
Tak for et velafviklet, lærerigt og individualiseret kursus, hvor jeg har fået introduceret redskaber, som jeg kan anvende direkte i min praksis.
Berit Franck, Novo Nordisk
(5)
Perfekt afbalancering mellem teori, diskussion og praktiske øvelser. Jeg går herfra med en større selvsikkerhed og idé om, hvem jeg vil være, når jeg skal gribe min næste fremlæggelse an - fra idé til udførelse.
Mia Kloth-Jørgensen, Novo Nordisk
(5)
Med Retorikfirmaet fik jeg arbejdet i dybden med min egen præsentation, hvilket gjorde teorien brugbar og nyttig. Den lille gruppe kursister medførte en god dynamik med en masse feedback til den enkelte kursist. Jeg føler mig langt bedre stillet til min kommende præsentation.
Cecilie Kirchhoff, Lyngby-Taarbæk Kommune
(5)
Kurset har givet mig nye værktøjer, der klart forbedrer mine præsentationer. Hele vejen igennem har jeg følt mig udfordret, men under trygge forhold og i kyndige hænder.
Grete Horsbøl, DMAIB
(5)
Utroligt hvad man lære på to dage :-)
Ingrid Lauridsen, konsulent i Ædre Sagen
(5)
Kompetent undervisning og brugbare øvelser - man tager fra kurset med en masse viden og værktøjer at arbejde videre med.
Marketingmanager i Jabra, Gitte Sørensen
(5)
Super inspirerende kursus der er intensivt og lærerigt. Jeg føler mig godt rustet til min næste præsentation.
Magnus Snoer, kommunikationskonsulent
(5)
Nikolaj (underviseren) var meget dygtig og inspirerende. Han kunne sit kram, og samtidig skabte han en god stemning på kurset, så alle blev rykket og fik styrket deres præsentationsteknik og fremførelse styrket. De, der var mest på bar bund, blev gode, og de, der var gode, blev endnu bedre. Kun ros herfra.
Wendy Holm, dyrlæge i Landbrugets veterinære konsulenttjeneste
(5)
Tak for to super gode undervisningsdage om retorik og præsentationsteknik. Det var rigtigt godt, at det ikke var et stort hold, så der var god tid til øvelser, videooptagelser og en masse feedback fra underviseren. Jeg glæder mig til næste gang, jeg skal præsentere noget.