AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Kloakering - Montering af rottespærrer

EUC Sjælland, i Køge
Længde
1 dag
Pris
134 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
1 dag
Pris
134 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Kloakering - Montering af rottespærrer

Skolefagkode: 47744

Formål

Optagelse på kursus kræver dokumentation for enten:1) uddannelsesbevis fra AMU-systemet som kloakrørlægger2) kursusbevis fra AMU-systemets uddannelse af anlægsarbejdere ved kloakering trin 1 og 23) bestået kloakmesterprøvens praktiske del4) svendebrev som struktør5) svendebrev som brolægger, eller6) gennemførte kurser med minimum samme indhold som i uddannelsen som kloakrørlægger.Deltagerne kan installere, drive og vedligeholde alle forekomne typer af rottespærrer, der opfylder Bygningsreglementets krav til præfabrikerede materialer i afløbsinstallationer iht. til gældende dansk lovgivning. Uddannelsen opfylder uddannelseskravet om opsætning af rottespærrer i Miljøministeriets bekendtgørelse om forebyggelse og bekæmpelse af rotter, med tilhørende ændringer.

Indhold

Deltagerne kan installere, drive og vedligeholde alle forekomne typer af rottespærrer, der opfylder Bygningsreglementets krav til præfabrikerede materialer i afløbsinstallationer iht. til gældende dansk lovgivning. På baggrund af kendskab til rotters adfærdsmønstre og kendetegn i kloaksystemet, såsom ekskrementer, rottehuller m.v, er deltagerne i stand til at installere rottespærrer korrekt i afløbssystemet. Deltagerne kan ligeledes lokalisere de fejl i afløbssystemet, der giver rotter adgang til bygninger og terræn, hvorfor deltagerne kan udføre fejlfinding ved røgprøvning og vurdere behovet for anvendelse af TV-inspektionsudstyr, samt informere og rådgive bygherren om alternativer til, og konsekvensen af montering af rottespærrer. Deltagerne skal af hensyn til at minimere risici for sundhedsfare vælge og anvende relevante personlige værnemidler. Deltagerne kan desuden udføre lovpligtig kvalitetssikring af det udførte arbejde og dermed opfylde autorisationslovens krav om obligatorisk kvalitetssikring. Endvidere har deltagerne nødvendig viden om lovgivningen til forebyggelse og bekæmpelse af rotter og kender i den forbindelse til nødvendig myndighedskontakt, ejer og ansvarsforhold. Uddannelsen opfylder uddannelseskravet om opsætning af rottespærrer i Miljøministeriets bekendtgørelse om forebyggelse og bekæmpelse af rotter, med tilhørende ændringer og vejledning.

Målgruppe

Forudsætninger

Adgangsbetingelser: min. rørlæggeruddannelse/kloakrørlægger eller svendebrev som struktør/brolægger.

Pris

Faglært/ufaglært: kr. 134,00
Videreuddannet: kr. 956,85
Jobcenter/kommune: kr. 956,85

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kloakering - Montering af rottespærrer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EUC Sjælland
Jagtvej 2
4700 Næstved

EUC Sjælland

EUC Sjælland er en selvejende uddannelsesinstitution, der tilbyder: AMU Arbejdsmarkedsuddannelser EUV Erhvervsuddannelser (erhvervsuddannelser for voksne) EUD Erhvervsuddannelser EUX Erhvervsuddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) HTX Teknisk gymnasium EUC Sjælland har afdelinger i Næstved, Køge, Haslev og Greve. Vi udbyder et hav af ungdomsuddannelser...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret