Kursus for ledige - Forum


6 ugers selvvalgt uddannelse i Kolding, Fredericia og Aabenraa
26-01-2010 17:27   finduddannelse
post

IBC Kurser tilbyder kurser for ledige primært inden for økonomistyring, IT, marketing og kommunikation, salg og service samt ledelse og HR.

Kurserne er sammensat til dig, der har brug for en god stabil faglig baggrund i forhold til en branche. Eller til dig, der har et ønske om at skifte branche, og som mangler grundlæggende kendskab til branchen og dens krav til medarbejderne.

De fleste forløb er sammensat i forhold til retten til 6 ugers selvvalgt uddannelse for nyledige i 1. ledighedsperiode.
Hvis du er i 2. ledighedsperiode, eller hvis du har brugt din ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse, skal du kontakte dit Jobcenter for at høre, om du kan deltage.


Kurser for ledige 3D CAD brugere
26-01-2010 17:40   finduddannelse

Er du 3D CAD bruger?
Har du lyst til at uddanne dig mens du går ledigt indenfor 3D CAD, uden egenbetaling?

Det kan CADskolen hjælpe dig med…


Kursus for ledige i København
05-02-2010 10:25   finduddannelse
post

6 ugers kurser for ledige i København

6-ugers kurser for kortuddannede

Med et 3 eller 6-ugers kursusforløb på Niels Brock, får du flere kompetencer og ny viden, som du kan bruge med det samme. Kurserne er sammensat til dig, som har en kortere uddannelse og netop er blevet ledig, og som derfor har ret til 6 ugers gratis selvvalgt uddannelse på Arbejdsmarkedsuddannelser.

HR og coaching
Kommunikations- og adm.medarb.
Projektleder
Regnskabsmedarbejder
Salgsmedarbejder - salgskonsulent
Vejen frem med it

Krav for kursusdeltagelse: 1. Ledig i første ledighedsperiode 2. Dagpengemodtager. 3. Fyldt 20 år. 4. Kortuddannet (ufaglært eller faglært). Har du en videregående uddannelse, hvor optagelse kræver HF eller studentereksamen, kan du desuden deltage, hvis du ikke har anvendt denne uddannelse de sidste 5 år.

6-ugers kurser for dig med længerevarende uddannelse

Når du modtager dagpenge i første ledighedsperiode har du ret til 6 ugers opkvalificering med uddannelsesydelse og støtte til betaling af undervisningen. Vores Akademi- og merkonomuddannelser giver dig kompetence på videregående niveau og øger dine jobmuligheder.

Coaching i organisationer
Human Resources
Ledelse i praksis
Kommunikation i praksis
Personalejura
Projektstyring


Kursus for ledige Københavns Erhvervsakademi
06-05-2010 16:41   finduddannelse

KEA - Kurser for ledige

KEA tilbyder kurser for ledige inden for IT, økonomistyring, marketing og kommunikation, projektstyring samt ledelse og HR.

Kurserne er sammensat til dig, der vil skærpe dine faglige kompetencer i forhold til dit fag eller en bestemt branche. Eller til dig, der har et ønske om at skifte branche, og som mangler grundlæggende kendskab til branchen og dens krav til medarbejderne.


Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en udbyder på finduddannelse.dk? Du bidrager ved at hjælpe andre med at finde det kursus, der passer dem bedst. Læs venligst vores evalueringspolitik om, hvordan vi godkender og udgiver evalueringer her. 

Download vores evalueringspolitik her