Rapporter om læring og kompetenceudvikling

Har du din daglige gang i uddannelsesbranchen, eller arbejder du med kompetenceudvikling og læring? Så kan du her finde en række rapporter, vi har udarbejdet til at give dig spændende nyt inden for relevante områder. Fælles for alle vores rapporter er, at du kan downloade dem gratis i pdf-format ved at udfylde formularen ved hver rapport.

Organisationers behov for kompetenceudvikling

I vinteren 2015/2016 udførte Finduddannelse.dk en spørgeskemaundersøgelse blandt organisationer landet over for at blive klogere på deres erfaringer med kompetenceudvikling. Vores mål var at få kortlagt behovet for kompetenceudvikling ved at spørge ind til emner såsom læringsformer, budgetter og beslutningsprocesser.

I alt deltog 106 uddannelsesansvarlige, primært HR-ansvarlige, ledere, konsulenter og direktører. Undersøgelsen repræsenterer offentlige og private organisationer i hele landet og af forskellig størrelse og branche. Den kan derfor være med til at give jer et bredt indblik i organisationernes behov for kompetenceudvikling anno 2016.

Hent rapporten om kompetenceudvikling her

Kvikguide til blended learning

Blended learning kombinerer forskellige læringsformer med målet om at udnytte tiden mere effektivt i og udenfor undervisningen. Mange undervisere, der gør brug af blended learning er positive over for læringsformen, da de oplever et større engagement og bedre resultater blandt de studerende.

I denne guide kommer vi ikke ind på de dybere pædagogiske aspekter ved valg af læringsform. Målet er at give dig en introduktion til blended learning, så du kan blive klogere på læringsformen, der i stigende grad diskuteres og inspirerer uddannelsesbranchen til nytænkning.

Er du underviser, får du også tips til, hvordan du kan indføre blended learning i din undervisning.

Bestil vores guide til blended learning her

Senest opdateret: 21 feb 2018