Negotiation and Relationship Management

CBS – HD, i København (+1 lokationer)
Længde
Forår
Pris
5.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Forår
Pris
5.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Negotiation and Relationship Management

HD kursus i Negotiation and Relationship Management

En stigende andel af en virksomheds værdiskabelse sker i relationen mellem kunde og leverandør i et forsyningsnetværk. Det gør det vigtigt at forstå værdien af relationen.

Vil du vide, hvor meget gode relationer er værd?

På HD kurset i Negotiation and Relationship Management lærer du om udvikling og styring af disse strategiske forretningsrelationer. 

Du får bl.a. kompetencer til at arbejde med forhandling og opbygning af værdiskabende relationer baseret på en grundlæggende viden om, hvordan forsyningskæder og netværk analyseres.

Du får samtidig en solid indsigt i de faktorer, der påvirker strategiske forretningsrelationer i positiv retning, og hvordan tilgangen til forhandling tilpasses de specifikke relationer.

HD kursets indhold

Kurset vil især have fokus på:

  • Udvikling af relationer med samarbejdspartnere
  • Forskellige tilgange til forhandling
  • Værdiskabelse i partnerskaber
  • Tillid og magt

Kurset er på engelsk.

Dit udbytte 

Med Negotiation and Relationship Management opnår du:

  • kompetencer til at arbejde med forhandling og opbygning af værdiskabende relationer baseret på en grundlæggende viden om, hvordan forsyningskæder og netværk analyseres
  • solid indsigt i de faktorer, der påvirker strategiske forretningsrelationer i positiv retning, og hvordan tilgangen til forhandling tilpasses de specifikke relationer

Målgruppe

Kurset er til dig, der har brug for kompetencer inden for forhandling og opbygning af værdiskabende relationer samt styring af strategiske forretningsrelationer. 

Eksamen og diplom

HD kurset Negotiation and Relationship Management giver 5 ECTS point, og afsluttes med et skriftligt produkt udarbejdet hjemme. Prøveformen er individuel.

Pris

Prisen for HD kurset Negotiation and Relationship Management er 5500 kroner.

CBS – HD
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

CBS HD - for dig som vil mere

HD er et fleksibelt uddannelsesunivers, som giver dig et solidt fundament til at forstå og drive enhver virksomhed eller organisation. Du kan både læse HD hvis du har brug for at blive bedre til det, du allerede kan, eller hvis...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret