Viser 1-20 af 27
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 27
1
2

Scrum kurser og certificeringer - din vej til agil projektledelse!

Har dit projektteam brug for et løft? Mangler I de rette værktøjer til at udvikle jer og nå jeres mål? God projektledelse kræver gode værktøjer. Scrum kurser lærer dig og dit team om agile metoder til projektudvikling, hvor faciltiering og kompetenceudvikling er i fokus. Læs med her og bliv klogere på de forskellige typer Scrum kurser. 

Scrum kurser - agile metoder til succesfuld projektledelse

Hvad er et Scrum kursus? 

Scrum er en agil metode til projektudvikling. På Scrum kurser lærer du, hvordan du får det bedste ud af dit projektteam og samarbejdet med dine kunder. Du får konkrete, agile værktøjer til at skabe bedre resultater i dit team og større udvikling i jeres projekter.

Der findes en række forskellige Scrum kurser, som hver især har forskellige målgrupper. Disse er: 

  • Certificeret Scrum Master (relevant for projektledere)
  • Certificeret Scrum Product Owner (relevant for product managers)
  • Certificeret Scrum Developer (relevant for hele projektteamet)
  • Certificeret Scrum Agile tester (relevant for testere)

Certificeret Scrum Master 

Et Scrum Master kursus henvender sig til dig, som vil lære at styre en Scrum proces. Du kan være projektleder eller Scrum Developer eller blot interesseret i den agile Scrum metode til projektudvikling.

Som deltager på et Scrum Master kursus vil du blive introduceret til de vigtigste elementer i Scrum. Du vil desuden lære, hvad det indebærer at være Scrum Master. 

Efter kurset vil du kunne være i stand til at implementere den agile Scrum metode i dit eget projektteam, og du vil modtage en Scrum Master certificering som bevis for din deltagelse. 

Certificeret Scrum Product Owner 

Certificeringen Scrum Product Owner er relevant for dig, der beskæftiger dig med product management og produktudvikling med funktionelle specifikationer. Product Owner certificeringen vil også være nyttig for produktchefer og software arkitekter.

Et Scrum Product Owner kursus giver dig værktøjer til at udvikle forståelse for værdien af product management i et agil projektteam.

Når du har gennemføret et Scrum Product Owner kursus, vil modtage en Scrum Product Owner Certificering.

Certificeret Scrum Developer 

Et Scrum Developer kursus henvender sig til teammedlemmerne i i et projektteam. På kurset vil alle teammedlemmer lære at varetage Scrum Team rollen i deres professionelle projektarbejde. 

Et Scrum developer kursus kan tages som firmakursus, hvor hele projekteamets ansatte deltager. 

Når teamet har gennemført et Scrum Developer kursus, vil alle modtage en Scrum Developer certificering. 

Certificeret Agile Tester

På et Agile Tester kursus får du forståelse for tests i den agile udviklingsproces samt forståelse for håndtering af de udfordringer, der kan opstå i et agilt team.

Kurset relaterer sig til dig, som er ny eller erfarren Tester, Quality Manager og testudvikler. 

Når du har gennemført en Scrum Agile Tester kursus, vil du modtage en Scrum Agile Tester certificering. 

Prisniveau og varighed for Scrum kurser

Prisniveauet for Scrum kurser ligger typisk omkring 10.000-16.000 kr., men visse kurser kan koste en anelse mere. Disse kurser varer ofte længere tid og er mere dybdegående. Normalt varer et Scrum kursus 2-3 dage. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier
Kanban   Master