Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forskellene på Scrum og Kanban, hvonår bruger man hvad? - Online kursus

Xvoto
8 timer
Dansk
Kursus
Online
140 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Xvoto?

Din underviser har +30 års praktisk erfaring

Undervisere med praktisk erfaring fra erhvervslivet

Vægt på læring, du kan bruge med det samme - vi kombinerer teori og praksis

Kursusbeskrivelse

Forskellene på Scrum og Kanban, hvonår bruger man hvad?

Agile goodies

Dette mini-kursus er en del af det, vi kalder vores agile goodies, hvor vi stiller skarpt på en række helt centrale emner inden for agile. Emner, som er helt afgørende for, om man lykkes med sine agile initiativer.

Dit udbytte af mini-kurset Forskellene på Scrum og Kanban, hvonår bruger man hvad?


I denne goodie dykker vi ned i de vigtigste forskelle på Scrum og Kanban + de ligheder, der findes. Vi fokuserer også på, hvornår man skal bruge hvad, og hvilke forudsætninger der skal være til stede for at få hhv. Scrum og Kanban til at virke. Det er nemlig jeres særlige kontekst, der afgør om det er den ene eller den anden metode, I skal vælge, hvis I skal have agil succes.

Mange sætter lighedstegn mellem Agile og Scrum, men der er adskillige måder at blive agil på. Bl.a. er Kanban et meget populært alternativ, fordi metoden kan bruges overalt, hvor man udfører videnarbejde og leverer services, f.eks. projekter.

Når du har gennemført dette mini-kursus, vil du være klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din agile vej, og du vil vide mere om forskelle og ligheder på de to nok mest udbredte agile metoder i verden. Det betyder, at du kan vælge netop dén metode, der vil passe til dit team eller dit projekt og undgå dyre eller tidskrævende fejltagelser.

Fleksibelt kursus

Efter at du har tilmeldt dig, har du ubegrænset adgang til kurset, så længe du vil og på alle dine devices

Eksamen og diplom

Digitalt kursus, hvordan virker det?

Det betyder, at vi har lagt vores kursusmoduler online. På den måde kan du få direkte adgang til alt vores materiale, uden at skulle flytte dig nogen steder hen. Du kan sidde hvor som helst på kloden – helt i fred og ro og tage kursusmodulerne i dit helt eget tempo.

I det sekund du har købt kurset, så har du adgang til det på din computer eller andre elektroniske enheder (og det er virkelig nemt). Så er det bare at gå i gang – og det bedste af det hele er, at du kan se modulerne igen og igen. Når som helst du har brug for det.

Du skal ikke spekulere på mødetider eller sidde i kedelige kursuslokaler. Du skal ikke finde parkeringspladser, og du kan sidde i lige det tøj du har lyst til – med eller uden sko. Du kan se og gense modulerne når som helst og lige så tit, du har lyst.

Pris

140kr + moms

Om udbyderen

Xvoto

Xvoto - Agil forandring, i virkeligheden

I Xvoto elsker vi den agile arbejdsform af en meget simpel grund: Fordi den virker! Siden 2008 har vi arbejdet målrettet med at sammensætte en robust opskrift på agile transformationer. Indholdet ligger i vores ”Agile førstehjælpskasse”, en række teknikker som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Xvoto

Comwell Holte
Kongevejen 495A
2840 Holte

Telefon: 45414242
Mobil 20229890
xvoto.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forskellene på Scrum og Kanban, hvonår bruger man hvad? - Online kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: