Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliv agil med Kanban - Online kursus

Xvoto
8 moduler
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Du bestemmer startdato - Fjernundervisning
4.400 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

bliv agil med kanban

Bliv agil med Kanban – lær metoden og kom sikkert i gang

Det ultimative online kursus for dig, der vil i gang med Kanban – på den rigtige måde. Her lærer du, hvordan du skaber overbevisende resultater – nemt! Ja, vi mener det. Det er faktisk nemt, når først du har fået de grundlæggende principper og teknikker på plads.

Dit udbytte med kurset Bliv agil med Kanban

  • Den enorme positive effekt af at begrænse igangværende arbejde. D.v.s. du undgår den situation, hvor du hopper fra en opgave til en anden, og så en tredje og tilbage igen

  • Hvordan du ved at gøre dit Kanban-system simpelt og virkelighedsnært nemt kan få dine kolleger med på vognen. Til alles fordel og fornøjelse

  • At spotte, hvor skoen trykker i jeres Kanban-system. Du får nogle teknikker forærende, som er lige så knald-simple, som de er effektive

  • Hvor dit absolutte fokus skal være, når i skal øge effektiviteten i dit team. Nej, jeg siger ikke, at I ikke er effektive. Jeg siger bare, at der altid er forbedrings-muligheder. Du får at se, hvordan du finder dem

  • Hvorfor transparens er så ufattelig vigtig – det er faktisk en forudsætning – når I vil skabe organisatorisk agilitet.


Indhold på kurset 

Lær de overraskende enkle tekniker og praksisser i Kanban, der gør, at du hurtigt og virkelig effektivt kommer i gang med din transformation mod større agilitet. At arbejde agilt er ikke intuitivt og kun, når du har principperne på plads, får du fuld valuta for din investering og øget effektivitet i dit team, hvor arbejdsglæden og stoltheden vokser og vokser.

Modul 1 - giver dig de 4 grundprincipper, som ligger som et fundament i alle Kanban-implementeringer. De 4 principper, som SKAL være på plads, hvis din Kanban skal fungere. Er fundamentet skrøbeligt, så styrter huset sammen. Er du allerede i gang med Kanban, uden at få de forventede resultater, så vil du muligvis finde årsagen i dette første modul.

Modul 2 - viser dig ”how to” i kraft af de 6 kernepraksisser, som du skal sætte i værk i dit Kanban-system. Det er desværre en (alt for) almindelig misforståelse, at man bare kan vælge til og fra i disse praksisser, og stadig forvente at opnå de resultater, som man – faktisk automatisk – vil få, hvis man har fokus på dem alle 6. 

Modul 3 - fortsætter med de 3 forandringsagendaer, der ligger i en Kanban-implementering. Man går jo ikke i gang med en grundlæggende forandring af den måde man arbejder på, uden man har et ønske om, at – ja, det er ren logik – noget ændrer sig. Modulet giver dig konkrete eksempler på, hvad der ligger i hver af de 3 agendaer, og hvordan de alle kommer i spil.

Modul 4 - løfter sløret for, hvor meget jeres mindset og adfærd spiller ind, når det kommer til at arbejde agilt. I Kanban arbejder man med 9 værdier, som er helt essentielle for, hvor stor effekt I får af jeres agile tiltag. Det er helt oplagt, at nye arbejdsformer kræver ny adfærd. Det er bare ikke helt enkelt at få det til at ske i en virkelighed, hvor vaner kan være meget indgroede. Det fokuserer vi på i dette modul, og du får nogle praktiske værktøjer, som du straks kan anvende.

Modul 5 - giver dig indsigt i, hvordan modstand mod forandringer kan forstyrre en ellers super god Kanban-implementering. Du får nogle tips til, hvad du kan gøre, når du møder folk, der er helt på tværs, og hvordan du kan tage brodden af de værste og mest aggressive angreb.

Modul 6 - viser dig, hvordan alt det du har lært i de foregående moduler kan udmøntes i en rigtig Kanban-tavle. Kanban-tavler er langt fra ens, og der er en million måder at visualisere på. Du får nogle eksempler på de mest almindelige tavletyper og visualiseringsteknikker.

Modul 7 - afslører hvor du kan komme hen, hvis du vil videre op ad Kanbans modenhedsstige. Din Kanban rejse behøver aldrig at stoppe, og her får du en smagsprøve på, hvor langt I kan drive det i jeres organisation.

Modul 8 - giver dig en opsamling på kurset og afslutter det hele med at forære dig de 8 gode råd, som vil gøre lige præcis din Kanban-implementering til en stor succes og sørge for at styre dig uden om de ødelæggende faldgruber, som desværre alt for mange falder i. Men ikke dig.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig der er:

  • En del af et team, der skal begynde at arbejde med Kanban
  • Projektleder, der gerne vil arbejde mere effektivt og få større overblik over, hvad der sker på dit projek
  • Team-leder eller afdelingsleder, der enten skal samarbejde med en række agile teams eller skal have styr på afdelingens aktiviteter og afhængighederne mellem forskellige teams
  • Chef/leder, der gerne vil gå fra team Kanban til organisatorisk Kanban, for at få et fælles sprog i hele din organisation. OG overblik over afhængigheder, så du aktivt kan fjerne dem
  • Scrum Master eller Product Owner, der vil sætte mere fart på fremdriften i dit Scrum-team ved hjælp af de top-effektive Kanban-teknikker

Digitalt kursus

Digitalt kursus, hvordan virker det?

Det betyder, at vi har lagt vores kursusmoduler og en quiz klar til dig online. På den måde kan du få direkte adgang til alt vores materiale, uden at skulle flytte dig nogen steder hen. Du kan sidde hvor som helst på kloden – helt i fred og ro og tage kursusmodulerne i dit helt eget tempo.

I det sekund du har købt kurset, så har du adgang til det på din computer eller andre elektroniske enheder (og det er virkelig nemt). Så er det bare at gå i gang – og det bedste af det hele er, at du kan se modulerne igen og igen. Når som helst du har brug for det.

Du skal ikke spekulere på mødetider eller sidde i kedelige kursuslokaler. Du skal ikke finde parkeringspladser, og du kan sidde i lige det tøj du har lyst til – med eller uden sko. Du kan se og gense modulerne når som helst og lige så tit, du har lyst.

Pris

Prisen er 4.400 kr. ex moms

Om udbyderen

Xvoto

Xvoto - Agil forandring, i virkeligheden

I Xvoto elsker vi den agile arbejdsform af en meget simpel grund: Fordi den virker! Siden 2008 har vi arbejdet målrettet med at sammensætte en robust opskrift på agile transformationer. Indholdet ligger i vores ”Agile førstehjælpskasse”, en række teknikker som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Xvoto

Comwell Holte
Kongevejen 495A
2840 Holte

Telefon: 45414242
Mobil 20229890
xvoto.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliv agil med Kanban - Online kursus

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer