Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akkrediteret undervisning: Team Kanban Practioner (TKP) - Bliv certificeret i Kanban

Xvoto
1 dag
Åben uddannelse
København
Startdato: 25-02-2020 09:00 - København
6.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Team kanban practioner

Team Kanban Practioner (TKP) - Bliv certificeret i Kanban

Det eneste åbne TKP kursus i Danmark!

Kanban er den eneste agile metode, som kan bruges overalt hvor man udfører videnarbejde og leverer services, bl.a. projekter af alle slags. På dette kursus lærer du at arbejde agilt med Kanban i dit (projekt)team.

Kanban er ikke bare en tavle med gule lapper på, der flytter sig lidt tilfældigt igennem tavlen. Kanban er et ganske avanceret system, der ved brug af 6 kernepraksisser sikrer, at I får balance mellem den båndbredde, I har i jeres team og den efterspørgsel, der er efter jer. Kanban-metoden sikrer bl.a., at I kun arbejder med få ting af gangen og med det vigtigste først. På den måde bliver alle jeres aktiviteter hurtigere færdigt. Dette er den ultra-korte historie, men på kurset kommer du grundigt ind i Kanban-metoden, så du ved, hvad der skal til for at få jeres Kanban-system til at fungere perfekt.

Dit udbytte med kurset 

Efter at have taget kurset, bliver du certificeret Team Kanban Practioner! Kurset udbydes i samarbejde med verdens største Kanban organisation, Kanban University, og er en del af deres uddannelsesplan: ”Kanban – the alternative way to agility”.

Kurset lærer jer de fundamentale byggeklodser i metoden og klæder jer på til, at kunne bruge Kanbans principper, praksisser og teknikker i jeres team. 

Du lærer, hvordan du, bl.a. ved hjælp af visualisering og begrænsning af igangværende arbejde, får bedre styr på jeres opgaver. Du finder ud af, hvordan du og dit team kan gøre usynligt arbejde synligt.

Indhold på kurset

Du lærer hvad du og dit team skal gøre, når I skal designe jeres Kanban-tavle, som er tilpasset netop til jeres hverdag. I løbet af kurset spiller vi et Kanban-spil så I kan få Kanban helt ind på rygraden!

Kurset indeholder følgende emner:

  • Hvad er et pull-system, og hvad er Kanban. Hvordan adskiller Kanban sig fra andre agile metoder. Du lærer, hvorfor Kanban er lettere at gå til, og hvorfor Kanban skaber langtidsholdbare forandringer.
  • Du får en grundig gennemgang af de 3 grundlæggende principper, de 6 kernepraksisser og de 9 Kanban-værdier, og du får en tilbundsgående forklaring på, hvordan tingene hænger sammen
  • Vi fordyber os i, hvad flow betyder, og hvorfor det er helt essentielt at begrænse igangværende arbejde.
  • Du får at vide, hvorfor alting går stærkere, når du bryder dine aktiviteter ned i små overkommelige bidder
  • Vi gennemgår, hvad aktivitetskategorier og serviceklasser er, og hvordan de kan hjælpe dig med at prioritere dine aktiviteter og skabe ”pull” signaler
  • Du lærer, hvordan du med hjælp af forskellige visualiseringsteknikker designer en Kanban-tavle, som hjælper jer med at få styr på de forskelligartede arbejdsopgaver, som I har

Dette kursus er et kompakt 1-dagskursus, og der kræves ingen forudgående viden til metoden. Selvom du har arbejdet ”Kanbanagtigt”, så kan jeg næsten garantere, at du vil lære nye teknikker og praksisser, som du aldrig har brugt før, og som for alvor vil sætte fart på jeres Kanban.

Målgruppe

Kurset er til dig, der sammen med dit team skal i gang med at arbejde med Kanban. Kurset favner både dem, der ikke i forvejen har kendskab til Kanban, og ønsker at få de centrale elementer af Kanban-metoden på plads, men også for dig, der har prøvet andre metoder, og har brug for nye redskaber. 

Din underviser

Din underviser er Annette Vendelbo. Hun er en af de 2 Kanban University akkrediterede Kanban-undervisere i Danmark. Annette har 30 års erfaring som IT-projektleder og har mange års erfaring med at indføre Kanban hos både mindre og meget store kunder – læg dertil reel erfaring med at bruge Kanban på selv mange millioner kroner store projekter og programmer.

Hun er agil ekspert og har en fortid som projekt- og programleder samt konsulentchef i store internationale virksomheder. Annette står bag Danmarks to første (og eneste) onlinekurser i Kanban. Annette har sørget for, at hendes kunder i alle mulige brancher – offentlige som private – er kommet godt i gang med deres agile transformation med Kanban. Annette er nemlig også en praktiker, der spiser sin egen medicin.

Pris

Prisen for dette kursus er 6.800 kroner ekskl. moms.

Prisen er inklusive kursusmaterialet i PDF-format og fuld forplejning.

Om udbyderen

Xvoto

Xvoto - Agil forandring, i virkeligheden

I Xvoto elsker vi den agile arbejdsform af en meget simpel grund: Fordi den virker! Siden 2008 har vi arbejdet målrettet med at sammensætte en robust opskrift på agile transformationer. Indholdet ligger i vores ”Agile førstehjælpskasse”, en række teknikker som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Xvoto

Comwell Holte
Kongevejen 495A
2840 Holte

Telefon: 45414242
Mobil 20229890
xvoto.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret undervisning: Team Kanban Practioner (TKP) - Bliv certificeret i Kanban

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: