Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Practitioner

Westergaard
Startdatoer
Fjernundervisning
23-04-2020  
6.600 DKK
København
11-06-2020  
6.600 DKK

PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner kursus
PRINCE2® Practitioner kursus

Når du har bestået PRINCE2 Foundation kan du deltage i et todages Practitioner-kursus, som giver dig dybere indblik i og forståelse for PRINCE2-metoden.

På Practitioner kommer du igennem en masse cases og øvelser, og efter kurset kan du varetage og styre både de komplekse og omfangsrige projekter.

Formålet med kurset er at give deltagerne en dyb forståelse af PRINCE2 metoden, således at de efterfølgende vil være i stand til at varetage rollen som projektledere i komplekse projekter gennem målrettet planlægning, organisering og styring ved anvendelse af PRINCE2 metoden.

Kursets indhold:

  • Fordybelse i PRINCE2 metoden og mulige løsninger på projektscenarier
  • Løsninger på projektscenarier baseres på anvendelse af PRINCE2 produkter, processer og komponenter
  • Arbejdet påbegyndes i grupper, men forløbet fokuserer i stigende grad på den individuelle præstation
  • PRINCE2 Practitioner eksamen

Det får du med kurset  PRINCE2 Practitioner kurset

Efter kursus vil projektdeltagerne være i stand til at organisere, planlægge og styre komplekse projekter hurtigt og effektivt i overensstemmelse med PRINCE2 metoden. Efter kurset vil deltagerne kunne tage en certificerende Practitioner eksamen. Ved bestået eksamen opnår deltageren ret til at bruge titlen PRINCE2® Registered Practitioner.

Målgruppe

Personer, der ønsker at anvende en kontrolleret tilgang til at styre projekter, f.eks. projektledere og -chefer, projektdeltagere, projektadministratorer, projektkvalitetssikring og styregruppedeltagere. Desuden medarbejdere, der ønsker en kompetencegivende og internationalt godkendt projektlederuddannelse.

Forudsætninger:

Du skal have bestået PRINCE2 Foundation eksamen for at deltage på dette kursus. Du skal påregne at have gennemlæst bogen "PRINCE2 - Projektledelse med succes (2009)" én gang til inden kursets start. Har du ikke bogen, kan den bestilles ved tilmeldingen, eller købes direkte på hjemmesiden. Deltager du i Practitionerkurset som en del af et PRINCE2 Total-forløb, skal du dog kun forberede dig én gang.

Form og eksamen

Form

Eksternat. Undervisningen foregår på dansk med dansk kursusmateriale og dansk eksamen. Kurset er et 2 dages dagskursus med undervisning fra kl. 9-17 begge dage.

Vær opmærksom på, at kurset er meget intensivt og at du inden deltagelse bør forberede dig gennem læsning og gennemførsel af prøveeksamen. Vær også opmærksom på, at du bør afsætte tid til hjemmearbejde mellem kursusdagene. Du vil modtage en velkomstpakke med detaljer om forberedelse i god tid inden kursusstart.
Har du ikke PRINCE2 Foundation i forvejen – eller er din Foundation lidt rusten, anbefaler vi et PRINCE2 Total-forløb, hvor både Foundation og Practitioner er bygget sammen til et intensivt 5-dages forløb inklusiv begge eksamener.

Eksamen

Kurset afsluttes med eksamen, som er en multiple choice med 8x10 spørgsmål og tager 2½ time. Der kræves 44 rigtige for at bestå (55%).

Dit PRINCE2 certifikat udløber aldrig, men for at beholde titlen PRINCE2® Registered Practitioner, skal du gennemføre en PRINCE2 re-registration exam hvert 5. år.

Prisen for recertificeringen er kr. 2.250.

Pris

Medlemspris: kr. 5.940*
Listepris: kr. 6.600
Eksamen: kr. 2.250

*Medlemspriserne forudsætter etmedlemskab i Westergaard.

Alle priser er ekskl. moms

Westergaard

Westergaard CSM

God service er blevet en grundlæggende forudsætning for kundernes oplevelse af din virksomhed. Westergaard kan hjælpe dig med at skabe den optimale serviceoplevelse for dine kunder og brugere. Vi er en full-service virksomhed med speciale i service management. ITIL Best Practice Projektledelse...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Westergaard

Westergaard

Finsensvej 80 B, 2.
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: