Vis finduddannelse.dk som: Mobile
1 år
Dansk
Kursus
København
Startdato: 17-08-2022 - København
32.150 DKK Momsfri

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kognitiv terapiuddannelse

1-årig kognitiv terapi uddannelse fra Wattar Gruppen

1-årig uddannelse i kognitiv terapi

Vil du lære at anvende kognitiv terapi i dit arbejde? Så er Wattar Gruppens 1-årige uddannelse i kognitiv terapi måske lige noget for dig.

Wattar Gruppens 1-årige uddannelse i kognitiv terapi kvalificerer dig til at anvende kognitiv terapi i praksis. Gennem deres uddannelse får du praktiske færdigheder og terapeutiske kompetencer, som giver dig en høj grad af både faglig og personlig udvikling.

Den 1-årige uddannelse i kognitiv terapi har til mål at:

 • fremme din egen positive udvikling og opnå øgede kompetencer i dit arbejde som behandler og terapeut.

 • give dig en forståelsesramme, der kan skabe overblik over sager og problemstillinger samt strukturere behandlingsforløb – og derved gøre dit arbejde mere målrettet.

Uddannelsens tilrettelæggelse:

Uddannelsen er tilrettelagt, så deltagerne får et grundigt kendskab til den kognitive teori og metode samt introduceres til relevante psykologiske emner. 

De veksler mellem teori, praktiske øvelser og træning, hvor der vil være workshops i følgende temaer:

 • Indføring i den kognitive model
 • Historisk overblik
 • Diagnosticering
 • Depression og selvmordsforebyggelse
 • Angst
 • Sorg, krise og PTSD
 • Selvværd og selvtillidstræning
 • Assertion
 • Stress og belastning
 • Sagsformulering i komplekse tilstande
 • Implementering i hverdagen.

Om kognitiv terapi:

Det faglige fundament på uddannelsen er kognitiv teori og metode. Kognitiv terapi tilbyder en målrettet og effektiv terapi til lindring af psykiske lidelser. Derudover anvendes kognitive principper til coaching og mentorering.

I kognitiv terapi er det en grundlæggende idé, at den enkelte person lærer at anvende hensigtsmæssige tanke-, følelses- og handlemønstre.

Kognitiv terapi er dokumenteret effektiv i behandlingen af mange psykiatriske og psykosociale lidelser. Den kognitive model er hele tiden i udvikling, og i disse år udvides arbejdsmetoderne med mere aktiverende og oplevelsesorienterede elementer i form af meditationsteknikker, kreative teknikker og et mere interpersonelt sigte.

På kurset vil der blive undervist i og efter såvel de klassiske som de allernyeste metoder indenfor den kognitive terapi.

Supervision

Supervisionen sigter mod, at den enkelte tilegner sig kognitive færdigheder, sagsformulering, sokratisk dialog, verbale og adfærdsmæssige undersøgelsesmetoder.

Selvrefleksion

Selvrefleksion og personlig erfaring med metoder er vigtige elementer i tilegnelsen af de kognitive metoder, og udviklingen som terapeut er også personligt udviklende og berigende. Deltagerne afprøver de kognitive metoder på dem selv ved at vælge én eller flere af deres egne problemstillinger fra enten arbejds- eller privatlivet. Dette giver en indsigt i, hvordan det er at være klienten, hvilket støtter deres personlige og faglige udvikling. 

Målgruppe

Kognitiv terapiuddannelsens deltagere har ofte en social-, sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelsesbaggrund fx i sygepleje, socialrådgivning, pædagog, lærer, fysio- og ergoterapi, eller arbejder med fx misbrugsbehandling, psykiatrien, bosteder, institutioner o.l. Derudover har de altid deltagere, som kommer fra en helt anden baggrund, men som ønsker at skifte jobspor. Uddannelsen er også rettet mod dig som gerne vil lære om kognitive principper og opnå personlig udvikling.

Eksamen og diplom

Diplom udstedes ved kursusafslutning. 

Informationsmøde om vores uddannelse i kognitiv terapi

Tilmeld dig Wattar Gruppens informationsmøde, hvis du vil besøge kursusstedet, høre mere om uddannelsen og møde personerne bag uddannelsen.

Pris

Pris for uddannelsen: Kr. 32.150, -

Prisen dækker over teori og metode, supervision, skriftligt overblik samt delvis forplejning.

Selvrefleksion kan tilkøbes til kr. 9.350, - 

Det er muligt at betale over to rater eller efter individuel aftale uden ekstra omkostninger. Via en såkaldt bruttolønsordning er det muligt, at din arbejdsgiver betaler kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve.

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Arbejder du med mennesker og anvender du samtalen som redskab i dit daglige arbejde? Vil du gerne styrke din faglige profil, samt udfordre dig selv på et personligt plan og lære at anvende værktøjer fra kognitiv teori og metode? Så...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få svar på dine spørgsmål om Kognitiv terapiuddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 4,6

Baseret på 54 evalueringer

Mette
Jeg oplever meget dygtige og top professionelle undervisere. Selv om de studerende kommer med forskellig faglig baggrund, formår underviserne at udvikle den enkelte. Jeg har været utrolig glad og taknemlig for, at have været en del af Wattar Gruppens uddannelse
Marie Corinth Frimann
Fantastisk uddannelse med høj faglig kvalitet, dygtige og engageret undervisere i et skønt miljø. Kan varmt anbefales.
Betina Schlander
Super spændene uddannelser, er blevet beriget med masser af ny - spændene viden. God veksling mellem teori og øvelser.
Få information

Udfyld formularen for mere information om Kognitiv terapiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,6)
Baseret på 54 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 135 evalueringer
Se alle evalueringer