Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Arbejdsmarkedsrelateret Stress- og Trivselsvejleder

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter
7 dage
Dansk
Kursus
København
17.640 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Wattar Gruppen uddannelse

Bliv certificeret Stress- og Trivselsvejleder og få praktiske færdigheder

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret Stress- og Trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter. 

Kursets formål

Formålet med stress og trivselsvejlederkurset er at give dig kognitiv viden, færdigheder og kompetencer til at udføre vejledende rådgivende og coachende funktioner indenfor stress- og trivselsområdet. Kurset tager afsæt i kognitiv teori og metode, positiv psykologi og mindfulness. Kurset giver dig teoretisk viden om og praktiske færdigheder i emner relateret til stress og trivsel.

Efter endt kursus vil du være en fagligt velfunderet kognitiv samtalepartner, så dine fokuspersoner kan nå deres mål, udnytte deres potentialer, arbejde med personlige strategier og mestre daglige udfordringer.

Kognitiv teori og metode

Kurset er baseret på kognitiv teori og metode, som tager udgangspunkt i, at der er en sammenhæng mellem vores tanker, følelser og adfærd. Den måde, vi opfatter og tolker verden på, påvirker vores følelser og handlinger.  Ved at undersøge dine tankemønstre kan du opnå mere fokus på anvendelige og hensigtsmæssige tanker og derved styre uden om negative tanker. Derved får du frihed til at kunne handle mere målrettet.

Kursets undervisere

På kurset i stress og trivselsvejleder møder du undervisere og trænere, som fortrinsvist er kognitivt uddannede psykologer, med stor erfaring som undervisere og specialister i undervisningsemner relateret til stress og trivsel.

Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der har fokus på mennesker og trivsel, og som anvender samtalen som et redskab i dagligdagen. Kurset henvender sig også til deltagere, som ønsker at skifte jobspor.

Den viden og de redskaber og teknikker som du opnår ved at tage kurset til Stress- og Trivselsvejleder er blandt andet værdifulde, hvis du arbejder (eller ønsker at arbejde) med HR, som tillidsrepræsentant, som leder, mellem- eller teamleder i en virksomhed eller organisation, i et job som omsorgspersonale (sygeplejerske, sosu-medhjælper/assistent, pædagog, skolelærer, socialrådgiver, mentor eller andet).

Der er altså mange indgange til dette kursus, men resultatet bliver det samme.

Du ankommer nok til kurset med en række problemstillinger, som du tidligere har mødt  i din arbejdsfunktion, og som du ønsker, at kunne gøre noget ved. Fx kan du komme fra en arbejdsplads, hvor der er mange sygemeldinger på grund af stress, eller en arbejdsplads med et ustabilt arbejdsmiljø.

Men når du, efter bare 7 dage, går fra kurset, vil du med et certifikat i hånden, have en solid viden, og en række af redskaber og teknikker, som du straks kan tage i brug overfor de problemstillinger du eventuelt vil møde på din arbejdsplads.

Eksamen og diplom

Når du har færdiggjort kurset, bliver du certificeret stress og trivselsvejleder fra Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

Pris

Pris: Kr. 13.300,- ekskl. moms pr. deltager.

Om udbyderen

Arbejder du med mennesker og anvender du samtalen som redskab i dit daglige arbejde? Vil du gerne styrke din faglige profil, samt udfordre dig selv på et personligt plan og lære at anvende værktøjer fra kognitiv teori og metode? Så...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Wattar Gruppen – Kognitivt Psykologcenter

Holbergsgade 14, 4.sal
1057 København K

Få information

Udfyld formularen for mere information om Arbejdsmarkedsrelateret Stress- og Trivselsvejleder

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 134 evalueringer
Se alle evalueringer