Grundkursus i DataLøn og HR-jura

Visma DataLøn
1 dag
Kursus
Kolding, København, Middelfart, Aalborg
4.995 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Grundkursus i DataLøn og HR-jura

Det er afgørende for alle virksomheder, at de kan udbetale korrekt løn til tiden til deres medarbejdere. Og for dig, som laver lønnen, bliver dit arbejde både nemmere og mere effektivt, når du er godt inde i lønsystemet og kender de basale regler inden for løn- og personaleområdet. Så kan du nemlig løse opgaverne rigtigt første gang og undgå fejl i såvel lønindberetningen som ansættelseskontrakten.

På dette heldagskursus bliver du klædt på til at udbetale løn og håndtere personale. Vi hjælper dig godt i gang med at lave løn i DataLøn på en nem og effektiv måde. Samtidig lærer du de basale regler inden for løn- og personaleområdet at kende, så du er sikker på, at din medarbejder får de vilkår, som han/hun har krav på.

Dit udbytte

På kurset arbejder du med at oprette nye medarbejdere i DataLøn og sætte dem korrekt op på baggrund af indholdet i ansættelseskontrakten.

Samtidig lærer du: 

  • at ansætte medarbejdere på de rigtige vilkår og oprette dem korrekt i DataLøn
  • at håndtere din virksomheds lønbehandling med udgangspunkt i DataLøn
  • lønsystemets funktionaliteter at kende, så du kan arbejde effektivt med det
  • at bruge DataLøns e-arkiv i dit daglige arbejde
  • de grundlæggende regler om den gældende ferielov.

Kursets indhold

På kurset gennemgår vi kravene til en ansættelseskontrakt, så du kan udarbejde dine egne kontrakter alt afhængig af hvilke medarbejdere, du ansætter. Du lærer om forskellige ansættelsesformer- og vilkår f.eks. forskellen mellem løsarbejder og deltidsansatte. Du får kendskab til de to ferieordninger, der findes i ferieloven, samtidig med at du lærer de øvrige grundlæggende principper omkring ferie.

Vi lærer dig at sætte virksomheden rigtigt op i DataLøn, så du får styr på alle brugerrettigheder og grundopsætning i forhold til offentlige instanser f.eks. SKAT, Danmarks Statistik osv.

Du lærer også at oprette og tilpasse medarbejdernes oplysninger om ferie, ATP, pension og øvrige opsparinger i DataLøn, så det stemmer overens med ansættelseskontrakten.

Vi viser dig effektive og brugbare genveje f.eks. i e-arkivet, hvor alle dine bogføringsbilag blandt andet er samlet, og DataLøn Supportcenter, hvor alle vejledninger og nyheder ligger samlet.

På kurset vil vi veksle mellem indlæg, dialog og arbejde med relevante cases, så du lærer at omsætte den nye viden til praksis.

Målgruppe

Du kan deltage på dette kursus, hvis du er ansvarlig for lønnen i virksomheden – uanset om du er helt ny eller har erfaring med løn – eller hvis du arbejder med HR eller personale.

Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til HR og DataLøn, da vi sørger for at klæde dig på med en passende basisviden inden for løn og personalejura.

Pris

Prisen for dette kursus er 4.995,00 kr. ekskl. moms. 

Om udbyderen

Visma DataLøn er en af Danmarks førende lønvirksomheder, og vi hjælper ca. 60.000 danske virksomheder med at udbetale løn hver måned. Vores lønkonsulenter og jurister rådgiver hver dag virksomheder i forhold til løn og personalejura, så de altid overholder den...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundkursus i DataLøn og HR-jura
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Visma DataLøn

Gærtorvet 1-5
1799 København V

Telefon: 72 27 90 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundkursus i DataLøn og HR-jura

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.