Webinar
Ingen anmeldelser

Fra skabelon til færdig ansættelseskontrakt

Visma DataLøn, i København (+3 lokationer)
Længde
1/2 dag
Pris
2.499 DKK ekskl. moms
Længde
1/2 dag
Pris
2.499 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

Fra skabelon til færdig ansættelseskontrakt

At lave en juridisk korrekt ansættelseskontrakt kan være en svær øvelse. Der er mange regler og krav at holde styr på, og man kan hurtigt miste overblikket. Selv små fejl eller mangler i en ansættelseskontrakt kan koste dig dyrt som arbejdsgiver.

På denne workshop klæder vi dig godt på til at varetage netop den opgave og hjælper dig med at få et overblik over, hvad du bør have med i kontrakten.

Dit udbytte

På workshoppen gennemgår vi:

  • ansættelsesbevislovens regler om, hvad der skal stå i en kontrakt
  • øvrig ansættelsesretlig lovgivning, der har indflydelse på vilkårene i kontrakten
  • de vilkår, som virksomheden ønsker at give sine medarbejdere.

Kursets indhold

På denne workshop får du mulighed for udarbejde virksomhedens egen skabelon til ansættelseskontrakter med sparring fra vores juridiske eksperter. Med skabelonen i hånden er du godt forberedt, når der skal udarbejdes konkrete ansættelseskontrakter til nye medarbejdere, eller hvis virksomhedens nuværende kontrakter skal revideres. Underviserne besvarer også spørgsmål undervejs og hjælper med de konkrete udfordringer, du sidder med.

Du vil inden workshoppens start modtage et overordnet udkast til en ansættelseskontrakt, som du kan tage udgangspunkt i under workshoppen. Du er dog også meget velkommen til at tage udgangspunkt i en skabelon, du allerede bruger, og blot få den opdateret.

Uanset om du medbringer en ansættelseskontrakt eller ej, går du fra workshoppen med en skabelon i hånden, der lever op til ansættelsesbevisloven, og som du kan bruge, når du skal ansætte nye medarbejdere.

Målgruppe

Kurset er målrettet til dig, som er HR-medarbejder, bogholder, leder, økonomi- og regnskabsansat, personalerådgiver eller sagsbehandler.

Pris

Prisen for dette webinar er 2499,00 kr. ekskl. moms. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fra skabelon til færdig ansættelseskontrakt
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser
Visma DataLøn
Gærtorvet 1-5
1799 København V

Visma DataLøn er en af Danmarks førende lønvirksomheder, og vi hjælper ca. 60.000 danske virksomheder med at udbetale løn hver måned. Vores lønkonsulenter og jurister rådgiver hver dag virksomheder i forhold til løn og personalejura, så de altid overholder den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret