ICD-11

Længde
2 dage
Pris
2.950 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Pris
2.950 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Vinther og Mosgaard?

Kurser for professionelle i hjælpeprofessionerne

Engagerende kurser med aktivitet og diskussion

Aktuelle og førende undervisere

Kursusbeskrivelse

Tag en online workshop i ICD-11 - Det nye, det ændrede og det principielle

Er du uddannet psykolog, og arbejder du med ICD-11? Drømmer du om at blive skarp på diagnosesystemets justeringer og principper? Så tag denne online workshop i ICD-11 hos Vinther og Mosgaard! WHO har meldt ud, at ICD-11 skal træde i kraft fra d. 01.01.22. Psykologer har i vid udstrækning været involveret i udviklingen af ICD-11, ligesom ICD-11 vil medføre ændringer for psykologer daglige diagnosticeringspraksis, uanset hvilket regi man arbejder i.

Din underviser på workshoppen i ICD-11

Undervisningen foregår online, som Christian Møller Pedersen er erfaren i og vi i Vinther og Mosgaard Kurser har gode erfaringer med fra tidligere samarbejde med ham. Du har altså mulighed for at blive klogere på ICD-11 i dine egne omgivelser uden at skulle bruge tid på transport og rejse. Undervisningsformen vil veksle mellem oplæg, refleksionsøvelser, casearbejde og diskussion, hvor vi gør brug af teknologiske muligheder og finesser, der gør kurset levende og engagerende for alle parter.

Det er et krav, at deltagerne har mulighed for billede og lyd, så vi alle kan se og høre hinanden undervejs i diskussioner, gruppearbejde mm. Det er fuldt ud tilstrækkeligt at benytte kamera og mikrofon, som de fleste pc’er, bærbare mm. har indbygget.

Vi benytter Zoom som online løsning og Bruno Vinther vil som kursusansvarlige guide deltagerne til og gennem den tekniske del. Alle deltagere skal kunne deltage med billede og lyd fra deres egen enhed, så de kan deltage aktivt i undervisningen. Deltagerne vil i passende tid inden kursusstart modtage mail med de nødvendige oplysninger og instruktioner til at logge sig på undervisningen.

Indhold og form på workshoppen 

Kurset vil fokusere på de bærende principper og overordnede ændringer i ICD-11, sammenlignet med ICD-10.

Der vil være en præsentation af nye diagnoser, ligesom de væsentligste ændringer indenfor udvalgte, eksisterende diagnoseområder som depression, angst og personlighedsforstyrrelser vil blive gennemgået.

Der vil være særlig vægt på diagnosernes kliniske anvendelighed og betydning for behandlingsplanlægning og vurdering.

Målgruppe

Dette kurser er for uddannede psykologer.

Pris

Prisen for denne workshop er 2950 kroner ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ICD-11
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vinther og Mosgaard
Adolphsvej 43 B
2820

Vinther og Mosgaard

Vinther og Mosgaard Kurser er startet af Bruno Vinther og Jacob Mosgaard, der begge er psykologer og har stor lyst til at udfordre det eksisterende udbud af kurser for psykologer. Vi ønskede at skabe kurser særligt gældende til specialistuddannelserne, som...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret