Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Better Results

Vinther og Mosgaard
1 dag
Kursus
Online
1.500 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Vinther og Mosgaard?

Kurser for professionelle i hjælpeprofessionerne

Engagerende kurser med aktivitet og diskussion

Aktuelle og førende undervisere

Kursusbeskrivelse

Better Results - Bliv endnu mere hjælpsom i det terapeutiske arbejde

Kurser og supervision sikrer ikke nødvendigvis, at vi hjælper folk bedre. Dette provokerende udsagn er forankret i aktuel forskning og udgangspunktet for denne workshop. Det er nemlig ikke teori, men refleksion og træning af praksis, der hjælper folk. 

Dette kursus er for dig, der er interesseret i at stifte bekendtskab med en nytænkende måde at sikre, at du som behandler kan øge klienternes udbytte og nytte af dit terapeutiske arbejde. På workshoppen vil den internationalt anerkendte psykolog, MA,

Indhold og udbytte af kurset Better Results

Ph.D. Daryl Chow tage dig med helt ned i detaljen af det professionelle arbejde, man som behandler skal udføre for at sikre effekt i arbejdet med mennesker. Daryl udpeger en helt anden vej for terapeutens dygtiggørelse end den vanlige metode- og teorifokuserede. En vej der i langt højere grad har fokus på behandlerens individuelle praksis i og uden for det terapeutiske rum.

Aktuel forskning peger på, at vi med erfaring alene (Chow et al. 2015; Wampold & Imel, 2015), med vores foretrukne forsøg og praksisser som fx deltagelse på workshops (Neimeyer & Taylor, 2010), eller endda ved at deltage i klinisk supervision (Watkins, 2011) ikke bliver bedre i forhold til at sikre øget effekt og trivsel for vores klienter.

Ved at læne sig op ad forskningen i ekspertise i andre professionelle domæner, vil denne workshop primært have fokus på at bistå praktikere i at benytte principperne fra ”deliberate practice” – altså målrettet fokuseret træning – med det formål at forbedre de terapeutiske kompetencer og dermed øge effektiviteten af behandlingen yderligere.

Læringsmål

For at opnå kursets øverste målsætning, nemlig at kunne blive mere effektfuld og hjælpsom som terapeut i det kliniske arbejde, vil deltagerne lære:

  • at integrere brugen af Feedback Informed Treatment-tilgangen i deres kliniske praksis for at optimere deres behandlingspraksis (Miller, Hubble, Chow, Seidel, 2015).
  • at benytte de fire principper i deliberate practice/målrettet fokuseret træning for at udvikle og fastholde en livslang individualiseret professionel plan (Chow, 2017; Miller, Hubble, Chow, in press).

Målgruppe

Denne workshop er specifikt målrettet både offentlige og private sundhedsprofessionelle (psykologer, psykoterapeuter, familiebehandlere, socialrådgivere mm), som søger praktiske og empirisk funderede metoder til at øge den terapeutiske effektivitet og nytte.

Pris

Prisen for dette kursus er 1500 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Vinther og Mosgaard

Vinther og Mosgaard Kurser er startet af Bruno Vinther og Jacob Mosgaard, der begge er psykologer og har stor lyst til at udfordre det eksisterende udbud af kurser for psykologer. Vi ønskede at skabe kurser særligt gældende til specialistuddannelserne, som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Better Results
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Vinther og Mosgaard

Adolphsvej 43 B
2820


Få information

Udfyld formularen for mere information om Better Results

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.