Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kvalitetskontrol for medicooperatører

U/NORD
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
5 dage
Deltid
Startdatoer
Hillerød
21-06-2021  
23-08-2021  
11-10-2021  

Kursusbeskrivelse

Kvalitetskontrol for medicooperatører

Kvalitetskontrol for medicooperatører

Du kan med baggrund i krav til kvalitetsstyring af Medical Devices med grænseflade til pharma produktion, medvirke ved kvalitetskontrol af produktion.Du kan efterleve de krav, der stilles til stikprøveplaner, stikprøveudtagning, stikprøvekontrol, testning og rapportering i forbindelse med kvalitetskontrol. Du får forståelse for specifikationer og tegninger og kan anvende dette i dagligt arbejde.

Der arbejdes iht. Bekendtgørelsen om medicinsk udstyr samt de tilhørende ISO-standarder med grænsefladeforståelse for GMP. Du får kendskab til grundlæggende kalibrering og valideringsbegreber herunder beregninger af måleusikkerhed.Du kan, efter kurset arbejde med forskellige kontrolmålinger og anvende forskelligt måleudstyr, samt foretage opslag i relevante ISO-standarder. Der arbejdes med forståelse af tekniske tegninger, med relation til gældende kontrolarbejde af produktion, processer og produkter.Du kan udføre forskellige former for kvalitetskontrol, efter gældende procedure, stikprøveplaner og specifikationer herunder prøveudtagning, testning og rapportering.

Uddannelsens opbygning

  • Du får større indsigt og forståelse for arbejdet med kvalitetskontrol i produktionen.
  • Du vil opnå indsigt i bekendtgørelsen om medicinsk udstyr og relevante ISO standarder.
  • Du får kendskab til forskellige kontrolmålinger og anvendelse af forskelligt måleudstyr.

Målgruppe

Kvalitetskontrol for medicooperatører retter sig primært mod ansatte i medicinalindustrien eller for dig, som ønsker ansættelse indenfor medicinalbranchen.

Eksamen og diplom

Med AMU kursus i Kvalitetskontrol for medicooperatører vil du kunne opnå et AMU kompetencegivende bevis, såfremt at du består den prøve der ligger på kursets sidste dag. Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis.

Pris

Prisen for Kvalitetskontrol for medicooperatører er henholodsvis: AMUs målgruppe: 630,00 kroner og uden for AMU's målgruppe: 4.275,50 kroner.

Om udbyderen

U/NORD - Din vej videre

U/NORD er en uddannelsesinstitution med mere end 600 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, kurser og efteruddannelser samt merkantile og tekniske erhvervsuddannelser....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

U/NORD

Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

Telefon: 48290000

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kvalitetskontrol for medicooperatører

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.