Vis finduddannelse.dk som: Mobile

GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse

U/NORD
9 dage
Deltid
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Hillerød
Startdato: 28-10-2021 - Hillerød

Kursusbeskrivelse

GDU 2 grundlæggende lederuddannelse

GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse

Få det bedste potentiale frem – og udnyt dit eget fuldt ud!

Uddannelsen er for dig, der ønsker at få endnu mere udbytte af de ressourcer du har ansat i dit team.

Ved anvendelse af – og træning i - redskaberne fra anerkendende ledelse samt coaching som ledelsesværktøj, kan du fået et endnu større potentiale til rådighed via dine medarbejdere. Øget motivation skaber nye resultater!

Dit udbytte af uddannelsen

Lederens forhandlingsteknik går i dybden med de psykologiske effekter du kan anvende i en forhandling. Du kan ikke altid få det hele igennem, men det meste, blot du har det rigtig mindset og forberedelsen er på plads. Og bruger du dit potentiale fuldt? Mange ledere opdager for sent, at de er stressede, og dermed ikke får fuldt udbytte af eget potentiale.

På denne uddannelse arbejder vi med hvordan du kan undgå stress, prioriterer din opgaver, få overblik og ikke mindst være 100 % bevidst om stresssignaler, hvilket også gavner dine omgivelser – både på jobbet og privat. Find din balance – den er nemlig individuel!

Uddannelsens opbygning

  • Anerkendende ledelse, 2 dage.
  • Lederens forhandlingsteknik, 3 dage.
  • Coaching som ledelsesværktøj, 3 dage.
  • Lederens værktøjer til forebyggelse af stress, 1 dag.

Målgruppe

Uddannelsen GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse er målrettet alle ledere, der ønsker at få bedre udbytte af egne og andres ressourcer. Det kan være en fordel at gennemføreGLU 1forud for denne uddannelse, men det er ingen betingelse.

Eksamen og diplom

Med GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse vil du kunne opnå et AMU kompetencegivende bevis, såfremt at du består den prøve, der ligger på kursets sidste dag. Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis.

Pris

Pris en for GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse er henholdsvis: AMUs målgruppe: 1.568,00 kroner, og uden for AMU's målgruppe: 5.255,75 kroner.

Om udbyderen

U/NORD - Din vej videre

U/NORD er en uddannelsesinstitution med mere end 600 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, kurser og efteruddannelser samt merkantile og tekniske erhvervsuddannelser....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

U/NORD

Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

Telefon: 48290000

Få information

Udfyld formularen for mere information om GLU 2: Den grundlæggende lederuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.