Vis finduddannelse.dk som: Mobile

EU-Efteruddannelse godschauffør

U/NORD
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
4 dage
Deltid
Startdatoer
Hillerød
23-08-2021  
20-09-2021  
01-11-2021  
13-12-2021  

Kursusbeskrivelse

EU-Efteruddannelse godschauffør

EU-Efteruddannelse godschauffør

Lovpligtig EU-Efteruddannelse for chauffører. Som lastbilchauffør skal du forny dit EU bevis hvert 5. år Samtidig bliver du opdateret på dine færdigheder og viden.
Dette forløb er målrettet dig, der arbejder med stykgods og distribution og opdaterer dig på de nyeste regler og standarder inden for området.

Uddannelsens opbygning

  • 2 dage – EU-efteruddannelse obligatorisk del.
  • 1 dag - Køre- og hviletidsregler.
  • 2 dage - Ajourføring for stykgods- og distributionschauffør.

Forny dit EU Bevis og få restperioden overført

Hvis du fornyer dit EU bevis op til 3 måneder inden udløbsdatoen, godskrives perioden på dit nye EU bevis. Det betyder i praksis, at dit nye EU bevis kan holde op til 5 år og 3 måneder inden, at det igen skal fornyes.

Har du ikke EU-bevis?

Uden et EU bevis eller chaufføruddannelsesbevis, som det også kaldes, kan du ikke få lov til at arbejde som chauffør på landevejen. Hvis du har erhvervet kørekort til lastbil før 9. september 2009, betragtes du som en erfaren chauffør og kan deltage på 5 dages efteruddannelse.

Hvis du har erhvervet dit lastbilkørekort efter 9. september 2009 og aldrig har deltaget i EU undervisning, skal du deltage på4 ugers Intensiv grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

Målgruppe

For at kunne tage et EU-Efteruddannelse godschauffør bevis, skal du have et gyldigt lastbilkørekort.

Faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af stykgods inden for bl.a. distributionskørsel. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Eksamen og diplom

Med bestået kursus i EU-Efteruddannelse godschauffør får du fornyet dit EU bevis og får opdateret dine færdigheder og viden

Pris

Prisen for EU-Efteruddannelse godschauffør er henholsvis: AMUs målgruppe: 630,00 kroner, og uden for AMU's målgruppe: 5.452,75 kroner

Følgende gebyr skal påregnes ved fornyelse af dit EU kvalifikationsbevis: 1 x 180 kr. til Trafikstyrelsen.

Hvis du er i arbejde og ikke har en længerevarende videregående uddannelse, kan du deltage til lav takst.

Hvis du er jobsøgende, betales udgiften af jobcentret/kommunen. Gælder for ledige med ret til 6-ugers jobrettet uddannelse i henhold til positivlisten, samt kontanthjælpsmodtagere m.fl.

Om udbyderen

U/NORD - Din vej videre

U/NORD er en uddannelsesinstitution med mere end 600 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, kurser og efteruddannelser samt merkantile og tekniske erhvervsuddannelser....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

U/NORD

Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

Telefon: 48290000

Få information

Udfyld formularen for mere information om EU-Efteruddannelse godschauffør

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.