Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen

U/NORD
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
5 dage
Deltid
Startdatoer
Hillerød
07-09-2021  
09-11-2021  

Kursusbeskrivelse

Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen

Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen

Du lærer at anvende værktøjerne fra de 5 leanprincipper, de 7 spildformer og kaizen til forbedring af produktionsprocesserne på din arbejdsplads. Du opnår også kendskab til problemløsning og projektstyring.

Uddannelsens opbygning

  • Anvendelse af værktøjerne fra De 5 Leanprincipper, De 7 Spildformer og Kaizen.

Dette sker gennem praktisk anvendelse af disse værktøjer samt opnået kendskab til problemløsning, datafremstilling og projektstyring. Kaizen forbedringscyklus er afprøvet i praksis og deltageren er i stand til at benytte dette værktøj til at opnå en forbedring af en given produktion.

Målgruppe

Uddannelsen Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der anvendes Lean værktøjer til forbedring af produktionsprocesser.

Eksamen og diplom

Med Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen vil du kunne opnå et AMU kompetencegivende bevis, såfremt at du består den prøve, der ligger på kursets sidste dag. Består du ikke, vil der være mulighed for at få tilsendt et deltagerbevis.

Pris

Prisen for Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen er henholdsvis: AMUs målgruppe:  630,00 kroner og uden for AMU's målgruppe: 3.112,75 kroner.

Om udbyderen

U/NORD - Din vej videre

U/NORD er en uddannelsesinstitution med mere end 600 medarbejdere, over 14.000 elever og kursister og en overordnet uddannelsesportefølje bestående af erhvervsrettet 10. klasse, gymnasiale uddannelser i form af HHX, HTX og STX, kurser og efteruddannelser samt merkantile og tekniske erhvervsuddannelser....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

U/NORD

Peder Oxes Allé 4
3400 Hillerød

Telefon: 48290000

Få information

Udfyld formularen for mere information om Anvendelse af LEAN værktøjer i produktionen

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.