Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i psykiatri

UC SYD
3 år
Diplomuddannelser
Syddanmark
Startdato: Kontakt for information - Syddanmark

Diplomuddannelse i psykiatri

Diplom i psykiatri

Tag en Diplomuddannelse i psykiatri

Vil du udvikle dit psykiatriske arbejde og opnå kompetencer til at udvikle og ændre din nuværende eller kommende praksis inden for det psykiatriske område? Lær at håndtere komplekse og udviklingsorienterede arbejdssituationer i mødet med og om den psykiatriske borger samt at indgå i faglige og tværfaglige samarbejder.

 

Læs online, hvis corona-pandemien fortsætter i efteråret  

Du kan trygt tilmelde dig de moduler eller kurser, du gerne vil læse i efteråret. Vi tilpasser undervisningen, så den kan gennemføres online eller lever op til de sundhedsfaglige retningslinjer, der gælder på det tidspunkt, hvis vi kan undervise dig på campus.

Du vil blive orienteret om undervisningsformen inden første undervisningsdag.

_______________________________________________________________________________________

Dit udbytte af Diplomuddannelse i psykiatri

Med Diplom i psykiatri får du nyeste viden, så du selvstændigt kan varetage specialiserede funktioner og udviklingsorienterede opgaver af høj kompleksitet inden for psykiatrien. Uddannelsen Diplom i psykiatri er også den oplagte indgang til kompleks specialistforståelse, et bredere fagperspektiv eller udvikling af nye faglige kompetencer.

På diplomuddannelsen får du kompetencer til at:

  • Udvide dit fagperspektiv og dine faglige kompetencer.
  • Arbejde med forskningsbaserede teorier, metoder, relationer mv. inden for psykiatri.Læs på fuld tid eller deltid 

Diplomuddannelsen i psykiatri er normeret til 1 år. Det betyder, at uddannelsen tager et år, hvis du studerer på fuld tid. De fleste vælger dog at læse på deltid i 3 år, så der er plads til familie- og arbejdsliv. Du kan vælge at læse over en endnu længere periode, så længe du afslutter uddannelsen inden for seks år fra den dag, du starter. Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af obligatoriske moduler, valgfrie moduler og et obligatorisk afgangsprojekt, som i alt udgør 60 ECTS-point. De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche. 

Obligatoriske moduler:

  • Praksis - Videnskabsteori og metode ECTS:10
  • Teorier og metoder i arbejdet med mennesker med sindslidelser ECTS:10

Valgfrie moduler for efteråret 2020

  • Klinisk vejleder i sundhedsfaglige professionsuddannelser ECTS:10

  • Sammenhængende indsats for sindslidende ECTS:5


Obligatorisk afgangsprojekt:

  • Afgangsprojekt, Diplom i psykiatri ECTS:15

Målgruppe

Diplomuddannelsen i psykiatri er for dig, der udvikle dit psykiatriske arbejde og opnå kompetencer til at udvikle og ændre din nuværende eller kommende praksis inden for det psykiatriske område.

Adgangskrav

For at blive optaget på modulerne på uddannelsen skal du som minimum have afsluttet en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en akademiuddannelse, som f.eks. administrationsøkonom, miljøteknolog eller akademiuddannelse i beskæftigelse.

En professionsbacheloruddannelse eller universitetsbachelor giver dig derfor også adgang til modulerne på diplomniveau. Derudover forudsætter optagelse på diplomuddannelserne mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Har du andre eller tilsvarende forudsætninger, kan du optages på baggrund af en individuel kompetencevurdering. Læs mere om individuel kompetencevurdering.For at gå til prøve i afgangsprojektet skal du have taget moduler svarende til 45 ECTS.

Forsøgsordning
Fra den 1. august 2019 og til og med den 31. juli 2022 kører Uddannelses- og Forskningsministeriet en forsøgsordning. Den gør, at du ikke behøver at have to års relevant erhvervserfaring efter den adgangsgivende uddannelse for at starte på en diplomuddannelse, hvis du opfylder disse krav:

  • Du har en akademiuddannelse
  • Du har mindst fire års relevant erhvervserfaring
  • Du er i relevant beskæftigelse ved optag på uddannelsen

Pris

Du betaler løbende for din uddannelse, når du tilmelder dig et modul. Dette betyder at prisen afhænger af, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen. 

Om udbyderen

UC SYD

UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

UC SYD

Degnevej 16
6705 Esbjerg Ø

Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
www.ucsyd.dk


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: