Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i projektledelse

UC SYD
3 år
Diplomuddannelser
Haderslev
Startdato: Kontakt for information - Haderslev

Kursusbeskrivelse

Projektledelse

Styrk dit projektlederskab med ny viden og metoder

 • Få kompetencer til at lede projekter med succes i forskellige typer virksomheder.
 • Styrk dine kompetencer blandet andet indenfor strategi, coaching og ledelse.


Grunden til et succesfuldt eller et mislykket projekt kan ofte findes i ledelsen af det. Vil du gennemføre projekter med succes? Påtag dig rollen, gå forrest og håndter de komplekse og udviklingsorienterede opgaver professionelt. Med en Diplom i projektledelse bliver du godt klædt på til at sikre, at dine projekter ledes stærkt igennem i den pågældende virksomhed. 

_______________________________________________________________________________________

Vi følger de sundhedsfaglige retningslinjer

Du kan trygt tilmelde dig de moduler eller kurser, du gerne vil læse. Vi tilpasser undervisningen, så den kan gennemføres online eller lever op til de sundhedsfaglige retningslinjer, der gælder på det tidspunkt, hvis vi kan undervise dig på campus.

Du vil blive orienteret om undervisningsformen inden første undervisningsdag.

_______________________________________________________________________________________

Dit udbytte af diplomuddannelsen i projektledelse

På Diplomuddannelsen i projektledelse bliver du klædt på med den nyeste viden, empirisk testede metoder og praktiske færdigheder. Du vil få styrket dine kompetencer inden for blandt andet innovation, strategi, coaching og ledelse. Dine valgfrie moduler vil vinkle din profil imod dit arbejde som projektleder i en privat virksomhed, offentlig organisation eller noget helt tredje.

Vidensdeling og tværfagligt arbejde er en nøgleegenskab som projektleder. Derfor vil du på uddannelsen møde andre projektledere fra forskellige brancher og organisationer, som du kan sparre og arbejde sammen med. 

Læs på fuld tid eller på deltid

Diplomuddannelsen i projektledelse er normeret til 1 år. Det betyder, at uddannelsen tager et år, hvis du studerer på fuld tid. De fleste vælger dog at læse på deltid i 3 år, så der er plads til familie- og arbejdsliv. Du kan vælge at læse over en endnu længere periode, så længe du afslutter uddannelsen inden for seks år fra den dag, du starter. 

Uddannelsens opbygning

Diplomuddannelsen i projektledelse (60 ECTS) består af:

 • Tre obligatoriske grundmoduler (30 ECTS)
 • Tre valgfrie moduler (15 ECTS)
 • Et afsluttende afgangsprojekt (15 ECTS)

De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche.

De tre obligatoriske grundmoduler

De obligatoriske grundmoduler (10 ECTS) udbydes løbende.

Den forventede arbejdstid pr. modul er 280 timer.

De valgfrie moduler

De valgfrie moduler (5 ECTS) findes inden for følgende områder:

 • Konsulentkompetencer, coaching og ledelse
 • Innovation, agil strategi og facilitering
 • Økonomi, risikostyring og fundraising
 • Kunder, kontakt og kontrakt

Den forventede arbejdstid pr. valgmodul er 140 timer. Du kan selv plukke de valgmoduler, der giver mening for dig, så du opnår et solidt projektfagligt grundlag for dit arbejde.

På UC SYD kan vi desværre ikke udbyde alle valgmoduler, men vi prøver at imødekomme de moduler med størst efterspørgsel.

  Målgruppe

  Uddannelsen henvender sig både til dig, der har arbejdet med projektledelse i flere år, og som kender din organisation og kultur som din egen bukselomme. Men den er også for dig, der er ny i rollen som projektleder, eller snart skal være det.

  Eksamen og diplom

  For at blive optaget på modulerne på uddannelsen skal du som minimum have afsluttet en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en akademiuddannelse, som f.eks. administrationsøkonom, miljøteknolog eller akademiuddannelse i beskæftigelse.

  En professionsbacheloruddannelse eller universitetsbachelor giver dig derfor også adgang til modulerne på diplomniveau. Derudover forudsætter optagelse på diplomuddannelserne mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

  Har du andre eller tilsvarende forudsætninger, kan du optages på baggrund af en individuel kompetencevurdering. For at gå til prøve i afgangsprojektet skal du have taget moduler svarende til 45 ECTS.

  Forsøgsordning
  Fra den 1. august 2019 og til og med den 31. juli 2022 kører Uddannelses- og Forskningsministeriet en forsøgsordning. Den gør, at du ikke behøver at have to års relevant erhvervserfaring efter den adgangsgivende uddannelse for at starte på en diplomuddannelse, hvis du opfylder disse krav:

  • Du har en akademiuddannelse.
  • Du har mindst fire års relevant erhvervserfaring.
  • Du er i relevant beskæftigelse ved optag på uddannelsen.

  Pris

  Du betaler løbende for din uddannelse, når du tilmelder dig et modul. Det betyder at prisen afhænger af, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen. 

  Om udbyderen

  UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Kontaktinfo

  UC SYD

  Degnevej 16
  6705 Esbjerg Ø

  Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
  www.ucsyd.dk


  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Du vil måske også være interesseret i: