Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration

UC SYD
3 år
Diplomuddannelser
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Styrk dine kompetencer som nøglemedarbejder i den offentlige administration

Vil du styrke dine kompetencer til at løse komplekse udviklings- og driftsopgaver i den offentlige administration?

I Danmark har vi en stor og velfungerende offentlig sektor. Men det er også en kompleks sektor, som skal løse mange forskelligartede opgaver – ofte på tværs af faggrupper, forskellige regelsæt og med borgeren i centrum. Dét stiller store krav til dig som offentlig administrativ medarbejder.

Dit udbytte af diplomuddannelse i offentlig forvaltning og administration

Med en diplom i offentlig forvaltning og administration styrker du dine administrative kompetencer og skaber nye muligheder i din karriere og på din arbejdsplads. Du får indsigt i grundlæggende og aktuel teori og praksis inden for kommunikation, organisation og forvaltning – det gør dig i stand til at varetage opgaver på et højere fagligt niveau og sætte din egen praksis i et nyt perspektiv.

Efter endt uddannelse har du fået målrettede redskaber til at definere og løse aktuelle problemstillinger inden for lige præcis dit fagområde. Du vil være klædt på til at påtage dig udviklingsorienterede opgaver og indgå i tværfaglige samarbejder. Og med et teoretisk og kritisk blik kan du analysere og løse mange forskelligartede problemstillinger og dokumentere effekten af søsatte initiativer.

Herudover vil du bl.a.: 

 • Få viden om højaktuelle emner og problemstillinger inden for den offentlige administration
 • Få redskaber til at løse komplekse administrative opgaver i den offentlige sektor 
 • Bliv styrket i det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde

Du vælger selv, hvordan du vil tone din uddannelse – specialiser dig eks. inden for jura, økonomi, HR eller kommunikation.

Læs på fuldtid eller deltid

Uddannelsen er normeret til 1 år. Det betyder, at uddannelsen tager et år, hvis du studerer på fuld tid. De fleste vælger dog at læse på deltid i 3 år, så der er plads til familie- og arbejdsliv.

Du kan vælge at læse over en endnu længere periode, så længe du afslutter uddannelsen inden for seks år fra den dag, du starter. 

  Målgruppe

  For at blive optaget på modulerne på uddannelsen skal du som minimum have afsluttet en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en akademiuddannelse, som f.eks. administrationsøkonom, miljøteknolog eller akademiuddannelse i beskæftigelse. En professionsbacheloruddannelse eller universitetsbachelor giver dig derfor også adgang til modulerne på diplomniveau.
  Derudover forudsætter optagelse på diplomuddannelserne mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

  Har du gennemført en Kommunom eller Merkonom før disse var på akademiniveau, så kan du optages på baggrund af en individuel kompetencevurdering.

  Har du andre eller tilsvarende forudsætninger, kan du også søge om optagelse via en individuel kompetencevurdering.Læs mere om individuel kompetencevurdering.For at gå til prøve i afgangsprojektet skal du have taget moduler svarende til 45 ECTS.

  Uddannelsens opbygning

  Uddannelsen udgør 60 ECTS og består af obligatoriske fagmoduler og valgfrie fagmoduler. Du kan vælge valgmoduler fra andre diplomuddannelser. 

  Diplomuddannelsen bliver afsluttet med et afgangsprojekt.

  Om udbyderen

  UC SYD

  UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Kontaktinfo

  UC SYD

  Degnevej 16
  6705 Esbjerg Ø

  Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
  www.ucsyd.dk


  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Du vil måske også være interesseret i: