Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Diplomuddannelse i ledelse

UC SYD
3 år
Diplomuddannelser
Syddanmark
Startdato: Kontakt for information - Syddanmark

Diplomuddannelse i ledelse

diplom i ledelse

Bliv en bedre leder med en Diplomuddannelse i ledelse

Som leder er det din rolle at gå forrest og sikre, at din virksomhed har en stærk og inspirerende virksomhedskultur. På diplomuddannelsen i ledelse arbejder vi med viden, metoder og færdigheder til at gøre netop dette.

Her styrker vi dine kompetencer inden for det personlige lederskab, strategi- og strukturledelse, hvad enten du er øverste leder eller har en ledelsesfunktion i forbindelse med projekter og opgaver et andet sted i virksomheden, privat som offentlig. 


Vi følger de sundhedsfaglige retningslinjer

Du kan trygt tilmelde dig de moduler eller kurser, du gerne vil læse. Vi tilpasser undervisningen, så den kan gennemføres online eller lever op til de sundhedsfaglige retningslinjer, der gælder på det tidspunkt, hvis vi kan undervise dig på campus.

Du vil blive orienteret om undervisningsformen inden første undervisningsdag.

_______________________________________________________________________________________Dit udbytte af diplomuddannelsen i ledelse

Når du har gennemført uddannelsen har du opnået:

 • Kompetencer til at løse dine opgave som leder i forskellige typer virksomheder.

 • Styrket kompetencer inden for det personlige lederskab, strategi- og strukturledelse.

 • færdighederne til at indgå ledelsesmæssigt i tværfaglige og tværgående samarbejder samt selvstændigt udvikle din egen ledelsespraksis.Læs på fuld tid eller på deltid

Diplomuddannelsen i ledelse er normeret til 1 år. Det betyder, at uddannelsen tager et år, hvis du studerer på fuld tid. De fleste vælger dog at læse på deltid i 3 år, så der er plads til familie- og arbejdsliv. Du kan vælge at læse over en endnu længere periode, så længe du afslutter uddannelsen inden for seks år fra den dag, du starter. 

Læs en eller flere moduler online


Passer et online-forløb bedre til dig? Online undervisning giver dig større mulighed for selv at tilrettelægge, hvor og hvornår det passer dig bedst at studere. Du får på den måde større fleksibilitet, men det kræver også mere selvdisciplin, da du i høj grad selv skal forholde dig til, hvordan du vil arbejde med hvert modul.

Selvom du vælger at læse online, så er modulernes indhold helt det samme, som hvis du vælger fysisk fremmødeundervisning. Det eneste, vi ændrer på, er undervisningsformen. 

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen består af obligatoriske moduler, valgfrie moduler og et obligatorisk afgangsprojekt, som tilsammen udgør 60 ECTS-point. De valgfrie moduler og afgangsprojektet giver dig mulighed for at specialisere dig i forhold til en bestemt funktion, profession eller branche. 


Obligatoriske moduler

 • Det personlige lederskab og forandring ECTS: 10
 • Ledelse af medarbejdere og faglig udvikling ECTS: 10
 • Organisation, udvikling og samskabelse ECTS: 10

Udpluk af valgmoduler for foråret 2021

 • Pædagogisk, didaktisk og datainformeret ledelse
 • Strategisk ledelse
 • Forandringsledelse
 • Ledelse og coaching
 • Økonomisk ledelse
 • Ledelse af social kapital
 • Faglig ledelse
 • Human Ressource management og ledelse
 • Kommunikation og organisation
 • Kvalitetsudvikling og evaluering


Afgangsprojekt

 • Afgangsprojekt, Diplom i ledelse ECTS: 15

Målgruppe

Diplomuddannelsen henvender sig til alle slags ledere, også dig, der er ny i lederjobbet eller snart skal være det. På uddannelsen vil du derfor møde andre ledere fra forskellige brancher og organisationer, som du kan sparre og arbejde sammen med.

Adgangskrav

For at blive optaget på modulerne på uddannelsen skal du som minimum have afsluttet en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse eller en akademiuddannelse, som f.eks. administrationsøkonom, miljøteknolog eller akademiuddannelse i beskæftigelse.

En professionsbacheloruddannelse eller universitetsbachelor giver dig derfor også adgang til modulerne på diplomniveau. Derudover forudsætter optagelse på diplomuddannelserne mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Forsøgsordning
Fra den 1. august 2019 og til og med den 31. juli 2022 kører Uddannelses- og Forskningsministeriet en forsøgsordning. Den gør, at du ikke behøver at have to års relevant erhvervserfaring efter den adgangsgivende uddannelse for at starte på en diplomuddannelse, hvis du opfylder disse krav:

 • Du har en akademiuddannelse.
 • Du har mindst fire års relevant erhvervserfaring.
 • Du er i relevant beskæftigelse ved optag på uddannelsen.

Pris

Du betaler løbende for din uddannelse, når du tilmelder dig et modul. Dette betyder at prisen afhænger af, hvordan du vælger at sammensætte uddannelsen. 

Video

Om udbyderen

UC SYD

UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

UC SYD

Degnevej 16
6705 Esbjerg Ø

Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
www.ucsyd.dk


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: