Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelse i ungdoms- og voksenundervisning

UC SYD
Startdatoer
Esbjerg
Kontakt for information 
Haderslev
Kontakt for information 
Kolding
Kontakt for information 

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i ungdoms-og voksenundervisning

Gode faglærere kan mere end deres fag 

Vil du gerne undervise på en produktionsskole? Er du ansvarlig for vejledning af lærlinge? Eller står du får sidemandsoplæring i jeres virksomhed? Med Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning får du viden og færdigheder, der klæder dig på til eksempelvis at kunne varetage opgaver som disse. 

Dit udbytte med akademiuddannelsen

 • Lær at planlægge og gennemføre undervisning i netop dit fag
 • Forstå hvad det særlige ved undervisning af voksne og unge er

Vi gør, hvad vi siger. Derfor bruger vi de metoder, vi underviser i på Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning. Du får ikke bare viden om voksenpædagogik; du mærker det på egen krop.

Tag en AVG

Et af de obligatoriske moduler på Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning er AVG - didaktik og undervisningsmetode. Du kan tage modulet som en del af akademiuddannelsen eller du kan tage modulet selvstændigt - f.eks. med et særligt FGU fokus.

Læs på fuldtid eller deltid

Uddannelsen er normeret til 1 år. Det betyder, at uddannelsen tager et år, hvis du studerer på fuld tid. De fleste vælger dog at læse på deltid i 3 år, så der er plads til familie- og arbejdsliv.

Du kan vælge at læse over en endnu længere periode, så længe du afslutter uddannelsen inden for seks år fra den dag, du starter. 

  Målgruppe

  Akademiuddannelsen i ungdom- og voksenundervisning er for dig, der arbejder med undervisning og formidling inden for det private eller offentlige. Derudover er også for dig, der arbejder med sidemandsoplæring.

  For at komme ind på Akademiuddannelsen i ungdoms- og voksenundervisning på UC SYD, skal du i forvejen have gennemført en studie- eller erhvervsforberedende uddannelse, som for eksempel gymnasium eller en erhvervsuddannelse. 

  Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. 

  Uddannelsens opbygning

  Uddannelsen udgør 60 ECTS og består af obligatoriske fagmoduler og valgfrie fagmoduler. Du kan vælge valgmoduler fra andre akademiuddannelser. 

  Akademiuddannelsen bliver afsluttet med et afgangsprojekt.

  Om udbyderen

  UC SYD Efter- og videreuddannelse giver dig mulighed for at skabe fremdrift i dit arbejdsliv. Tilbud om at lægge til, forme og vokse – både som menneske og medarbejder. Vi uddanner og videreuddanner studerende i et fagligt internationalt uddannelses- og...


  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Kontaktinfo

  UC SYD

  Degnevej 16
  6705 Esbjerg Ø

  Telefon: Studievejleder: +45 7266 5234 Videreuddannelseschef: +45 7266 5212 Souschef: +45 7266 5226
  www.ucsyd.dk


  Evalueringer
  Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

  Du vil måske også være interesseret i: