Vis finduddannelse.dk som: Mobile

12-ugers Sundshedsforløb

Umahro - Food can change your life
Varierende længde
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København

Kursusbeskrivelse

Bliv sundere

Bliv sundere

Ønsker du at blive en sundere udgave af dig selv? Har du svært ved at finde rundt i sundhedsjunglen og alle de modstridende kostråd? Med dette kursus i 'Bliv sundere' kan du modtage hjælp på forskellige måder. På kurset tager vores rådgivning udgangspunkt i bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, samt vores egen evidensbaseret praksis.

Bliv sundere med en sundhedsrådgiver konsultation

I en sundhedsrådgiver-konsultation vil vores Umahro-certificerede sundhedsrådgivere hjælpe dig til mere sundhed og vitalitet. Midlerne er kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, og ændring af miljøet omkring dig - de 6 faktorer, der har allerstørst indvirkning på din sundhed. I en sundhedsrådgiver-konsultation taler vi om din sundhedstilstand og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredsjournal(dvs. fra du blev født til nu) og enmaddagbogser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på din sundhedstilstand og evt. holder dig tilbage fra at opnå den vitalitet du ønsker. Derefter lægger sundhedsrådgiveren (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig.

Målgruppe

Dette kursus 'Bliv sundere' er relevant for dig, som ønsker at blive en sundere udgave af dig selv. Bliv sundere er samtidigt relevant for dig, der har svært ved at finde rundt i sundhedsjunglen og alle de modstridende kostråd. 

Om udbyderen

Velkommen til Umahros institut for ernæring, gastronomi og sundhed.

Vil du revolutionere dit eget, dine ansattes, dine klienters eller dine patienters helbred? Så er du kommet til det rigtige sted. Umahros institut ledes af Umahro Cadogan, internationalt anerkendt ekspert i ernæring, gastronomi og funktionel medicin. Instituttet tilbyder undervisningsforløb, konsulenthjælp,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om 12-ugers Sundshedsforløb
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Umahro - Food can change your life

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

Telefon: 29879731


Få information

Udfyld formularen for mere information om 12-ugers Sundshedsforløb

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.