Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Videregående IT - Online

Udviklingscenter Syd
5 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Tag kursuspakken Videregående IT - Online, og få mere viden om brugen af Word, Excel og Outlook og bliv mere effektiv i dit arbejde

Med denne kursuspakke lærer du at arbejde med flere ark i samme projektmappe, automatisering af regnearket ved hjælp af indbyggede funktioner. Du lærer også at anvende programmets værktøjer til opstilling af tekst, dvs. tabulatorer, indrykninger, spalter, tabeller og punkter i flere niveauer og vurdere hvilket redskab, der egner sig bedst til en opgave.

Efter kursuspakken kan du anvende et kommunikationssystems brugerflade og funktioner, bestride sine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Kursuspakken består af kurserne Design og automatisering af regneark (2 dage), Opstilling og layout i tekst ( 2 dage) og Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag). Kurserne beskrives yderligere herunder.

Design og automatisering af regneark (2 dage)

Med dette kursus kan du arbejde med flere ark i samme projektmappe, herunder oprette formler på tværs af flere regneark således at eksempelvis kundelister og lageroptegnelser kan køres sammen. Du lærer at automatisere regnearket ved hjælp af de indbyggede funktioner og faciliteter.

Opstilling og layout i tekst (2 dage)

Med dette kursus lærer du at oprette nye og redigere eksisterende regneark samt oprette enkle formler og foretage flytning og kopiering heraf under hensyntagen til regnearkets opbygning. Desuden lærer du at formatere et regneark, så det er præsentabelt og overskueligt, og sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser, prislister eller varefortegnelser samt definere sideopsætning til udskrivning af regneark.

Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag)

Med dette kursus lærer du effektivt og hensigtsmæssigt at kunne håndtere daglige kommunikationsrutiner gennem anvendelse af e-mails fx automatiseringer ved afsendelse og modtagelse af e-mails. Du lærer at sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet fx håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning. Derudover lærer du med dette kursus gennemførelse af egne og andres arbejdsopgavers ved hjælp af opgavestyring fx påmindelser, organisering og deling.

Målgruppe

Kursuspakken Videregående IT - Online er for AMU-målgruppen eller personer der arbejder med administrative opgaver.

Kurset Design og automatisering af regneark (2 dage) retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.

Kurset Opstilling og layout i tekst (2 dage) er udviklet til dig der er faglært eller ufaglærte og som arbejder med eller ønsker at arbejde administrativt med dokumenter i et tekstbehandlingsprogram, herunder notater, breve, lister eller opslag.

Kurset Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag) retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.

Pris

Den samlede pris for kursuspakken Videregående IT - Online er 940 kroner for deltagerbetaling.

Prisen for kurset Design og automatisering af regneark (2 dage) er 376 kroner for deltagere og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Prisen for kurset Opstilling og layout i tekst (2 dage) er 376 kroner for deltagere og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Prisen for kurset Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag) er 188 kroner pr. deltager og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Videregående IT - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: