Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Superbruger i Excel - Online

Udviklingscenter Syd
5 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Tag kursus-pakken Superbruger i Excel - online og styrk dine IT-kompetencer

Hos Udviklingcenter Syd har vi flere kursus-pakker, hvor du kan styrke dine kompetencer inden for bl.a. IT. Med kursus-pakken Superbruger i Excel får du de redskaber der skal til for at kunne arbejde avanceret med Excel.

Kursus-pakken består af følgende kurser:

Design og automatisering af regneark (2 dage)

Med kurset i Design og automatisering af regneark lærer du at arbejde med flere ark i samme projektmappe, automatisering af regnearket ved hjælp af indbyggede funktioner.
Arbejde med flere ark i samme projektmappe, herunder oprette formler på tværs af flere regneark således at eksempelvis kundelister og lageroptegnelser kan køres sammen. Kan automatisere regnearket ved hjælp af de indbyggede funktioner og faciliteter.

Anvendelse af store datamængder i regneark (1 dag)

Du lærer at anvende statistiske funktioner i et regneark, hvor du tager udgangspunkt i virksomhedens data. Dit udbytte kan på et grundlæggende niveau anvende statistiske funktioner i et regnearksprogram i forbindelse med præsentation af virksomhedens data.

Anvendelse af statistik i regneark (1 dag)

Du lærer at anvende statistiske funktioner i et regneark, hvor du tager udgangspunkt i virksomhedens data.

Med kurset Anvendelse af statistik i regneark kan du på et grundlæggende niveau anvende statistiske funktioner i et regnearksprogram i forbindelse med præsentation af virksomhedens data og arbejdsopgaver, såsom rapportering, fremlæggelse af budgetter og regnskaber, statistikker, analyser, interne og eksterne undersøgelser af fx medarbejder- eller kundetilfredshed, omkostningsopgørelser og lignende.Opstille udtræk af virksomhedens data, fx for omsætning, omkostninger eller varepriser, og derved medvirke til at synliggøre forhold, der har særlig interesse for virksomheden.

Anvendelse af Pivottabeller (1 dag)

Du lærer at analysere store mængder datamængder og præsenterer de analyserede data ved hjælp af diagrammer.

Efter kurset kan du analysere store mængder data ved hjælp af pivot-tabeller. F.eks. statistikker, interaktive rapporter, analyse af data fra økonomiprogram.
Og du lærer at præsentere de analyserede data ved hjælp af diagrammer.

Målgruppe

Kurset Design og automatisering af regneark og  Anvendelse af store datamængder i regneark retter sig mod AMU-målgruppen, dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. 

Kurset Anvendelse af statistik i regneark retter sig mod administrative medarbejdere, som i deres arbejdsfunktion anvender it regelmæssigt og har kendskab til den grundlæggende brug af et regnearksprogram. Medarbejdere i målgruppen har desuden et grundlæggende kendskab til statistik.

Kurset Anvendelse af Pivottabeller retter sig mod administrative medarbejdere, som i deres arbejdsfunktion anvender it regelmæssigt og har kendskab til den grundlæggende brug af et regnearksprogram.

Pris

Den samlede pris for kursuspakken Superbruger i Excel - Online er 1.128 kroner for deltagerbetaling.

Prisen for kurset Design og automatisering af regneark er 376 kroner for deltagerbetaling og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.

Prisen for kurset Anvendelse af store datamængder i regneark er 376 for deltagerbetaling og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen1.256 kroner.

Prisen for kurset Anvendelse af statistik i regneark er 188 kroner for deltagerbetaling pr. person og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.

Prisen for kurset Anvendelse af Pivottabeller er 188 kroner for deltagerbetaling pr. person og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 712 kroner pr. person.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Superbruger i Excel - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: