Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Regneark med Excel - Online

Udviklingscenter Syd
7 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Tag kursuspakken Regneark med Excel - Online og styrk dine kompetencer i Excel

På kurset lærer du at oprette regneark med enkle formler og redigere i eksisterende regneark og at arbejde med flere ark i samme projektmappe, automatisering af regnearket ved hjælp af indbyggede funktioner. Du lærer også at opbygge regnearksmodeller, anvende egne formler, grafiske faciliteter og at anvende statistiske funktioner i et regneark, hvor du tager udgangspunkt i virksomhedens data. Afslutningsvis lærer du at analysere store mængder datamængder og præsenterer de analyserede data ved hjælp af diagrammer.

Kursuspakken består af kurserne 

  • Anvendelse af regneark til enkle beregninger (2 dage)
  • Design og automatisering af regneark (2 dage)
  • Anvendelse af store datamængder i regneark (1 dag)
  • Anvendelse af statistik i regneark (1 dag)
  • Anvendelse af Pivottabeller (1 dag)

Dit udbytte af kurserne beskrives herunder.

Anvendelse af regneark til enkle beregninger (2 dage)

På dette kursus lærer du at oprette nye og redigere eksisterende regneark samt oprette enkle formler og foretage flytning og kopiering heraf under hensyntagen til regnearkets opbygning. Desuden kan du efter kurset formatere et regneark, så det er præsentabelt og overskueligt, og sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser, prislister eller varefortegnelser samt definere sideopsætning til udskrivning af regneark.

Design og automatisering af regneark (2 dage)

Med dette kursus kan du arbejde med flere ark i samme projektmappe, herunder oprette formler på tværs af flere regneark således at eksempelvis kundelister og lageroptegnelser kan køres sammen. Derudover lærer du at automatisere regnearket ved hjælp af de indbyggede funktioner og faciliteter.

Anvendelse af store datamængder i regneark (1 dag)

Efter kurset kan du opbygge regnearksmodeller, anvende egne formler, indbyggede funktioner og grafiske faciliteter, effektivisere og automatisere ofte forekommende arbejdsopgaver.

Anvendelse af statistik i regneark (1 dag)

Med dette kursus kan du på et grundlæggende niveau anvende statistiske funktioner i et regnearksprogram i forbindelse med præsentation af virksomhedens data og arbejdsopgaver, såsom rapportering, fremlæggelse af budgetter og regnskaber, statistikker, analyser, interne og eksterne undersøgelser af fx medarbejder- eller kundetilfredshed, omkostningsopgørelser og lignende. Du lærer at opstille udtræk af virksomhedens data, fx for omsætning, omkostninger eller varepriser, og derved medvirke til at synliggøre forhold, der har særlig interesse for virksomheden.

Anvendelse af Pivottabeller (1 dag)

Efter kurset kan du analysere store mængder data ved hjælp af pivot-tabeller. F.eks. statistikker, interaktive rapporter, analyse af data fra økonomiprogram. Derudover lærer du at præsentere de analyserede data ved hjælp af diagrammer.

Målgruppe

Kursuspakken Regneark med Excel - Online retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet. Uddannelsesmålet retter sig mod medarbejdere med administrative opgaver, som i deres arbejdsfunktion anvender IT regelmæssigt.

Kursuspakken retter sig mod administrative medarbejdere, som i deres arbejdsfunktion anvender it regelmæssigt og har kendskab til den grundlæggende brug af et regnearksprogram. Medarbejdere i målgruppen har desuden et grundlæggende kendskab til statistik

Pris

Den samlede pris for kursuspakken Regneark med Excel - Online er 1316 kroner.

  • For Anvendelse af regneark til enkle beregninger (2 dage) er prisen 376 kroner og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.
  • For Design og automatisering af regneark (2 dage) er prisen 376 kroner og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.
  • For Anvendelse af store datamængder i regneark (1 dag) er prisen 188 kroner pr. person og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.
  • For Anvendelse af statistik i regneark (1 dag) er prisen 188 kroner pr. person og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner.
  • For Anvendelse af Pivottabeller (1 dag) er prisen188 kroner pr. person og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 712 kroner pr. person.

Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag for alle ovenstående kurser.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Regneark med Excel - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: