Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kommunikation til servicemedarbejdere

Udviklingscenter Syd
10 dage
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online

Kursusbeskrivelse

Tag kursuspakken Kommunikation til servicemedarbejdere og bliv dus med Outlook og bliv bedre til at kommunikere på engelsk

Hos Udviklingscenter Syd tilbyder vi mange kurser og kursuspakker. Kommunikation til servicemedarbejdere består af kurserne: Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd, E-mail til jobbrug, Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem og Virksomhedskommunikation med e-mail. Kurserne beskrivelse yderligere i det følgende.

Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd (5 dage)

Engelsk - Et globalt sprog

Vi downloader, går i infight og udvikler knowhow. Vi tweeter og styler – og har måske endda en personlig coach. Engelsk findes allerede som en indgroet del af det danske sprog. 

Dit udbytte af kurset

Efter kurset kan du anvende engelsk i typiske og basale kommunikative situationer, som hjælper dig i udførelsen af daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af engelsk.

Du lærer at anvende engelsk i typiske og basale kommunikative situationer, hvilket sætter dig i stand til at udføre daglige arbejdsfunktioner med anvendelse af engelsk, og du bliver i stand til at anvende engelsk på et basalt niveau.

Kursusforløb

Kurset løber over5 dage og er online.


E-mail til jobbrug (2 dage)

På kurset lærer du at sende og modtage mail, vedhæfte filer og strukturere og arkivere e-mails samt arbejde med en elektronisk kalender og kontaktpersoner.

Dit udbytte af kurset
Anvende et mailsystem, i forbindelse med dine opgaver, til såvel intern som ekstern kommunikation. Herunder kan du formulere gode og læsevenlige mails og udnytte mediets præmisser fx anvende links og vedhæfte filer og har kendskab til andre online-kommunikationsformer. Ligeledes kan deltageren anvende et mailsystem til planlægningsopgaver og kan bruge disse i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.


Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag)

Efter kurset kan du anvende et kommunikationssystems brugerflade og funktioner, bestride sine daglige kommunikationsrutiner, håndtere mails, kalender og opgaver.

Dit udbytte af kurset

Effektivt og hensigtsmæssigt håndtere daglige kommunikationsrutiner gennem anvendelse af e-mails fx automatiseringer ved afsendelse og modtagelse af e-mails. Deltageren Sikre møde- og aftaleaktiviteter gennem anvendelse af kalendersystemet fx håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og mødeplanlægning.Følge egne og andres arbejdsopgavers gennemførelse ved hjælp af opgavestyring fx påmindelser, organisering og deling.

Kursusforløb

Kurset løber over 1 dag og oprettes som onlinekursus.


Virksomhedskommunikation med e-mail ( 2 dage)

På kurset lærer du at løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden, så de fungerer på mediets præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil og sprogpolitik.

Dit udbytte af kurset
Varetagelse af administrative funktioner samt løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail både internt og eksternt i virksomheden på en måde, så de fungerer på mediets særlige præmisser og i overensstemmelse med virksomhedens profil eventuelt i forhold til virksomhedens sprogpolitik.
Du får desuden forståelse for e-mailen som medie og har kendskab til, hvordan opsætningen og sproget i e-mailen adskiller sig fra det klassiske brev, og hvordan læsemønsteret for e-mails adskiller sig fra læsemønsteret for trykte tekster.
Endvidere kender du normerne for godt sprog i e-mailen og er derfor bevidst om nødvendigheden af at skrive et skriftsprog, der matcher mediet.

Målgruppe

Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd (5 dage) er udviklet til dig der er faglært eller ufaglært, og som ønsker at kunne bruge engelsk på et basalt niveau i forhold til dine arbejdsopgaver.


Kurserne E-mail til jobbrug (2 dage) og Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem (1 dag) retter sig mod AMU-målgruppen. Dvs. personer med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveauet.


Virksomhedskommunikation med e-mail ( 2 dage) er udviklet til deltagere i den administrative funktion, der arbejder eller skal arbejde med skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail over for fx kunder, borgere, leverandører og samarbejdspartnere.

Pris

Den samlede pris for kursuspakken Kommunikation til servicemedarbejdere er 1.756 kroner for deltagerbetaling. 

Prisen for kurset Jobrelateret fremmedsprog med basalt ordforråd er 940 kroner, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen fra 2.639 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.


Prisen for kurset E-mail til jobbrug er 376 kroner for deltagerbetaling, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til  892 kroner pr. dag.


Prisen for kurset Effektiv anvendelse af e-mail og kalendersystem er 188 kroner pr. deltager, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.


Prisen for kurset Virksomhedskommunikation med e-mail er 252 kroner pr. deltager, og for personer uden for AMU-målgruppen er prisen 1.256 kroner. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02


Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation til servicemedarbejdere

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.