Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Dansk som andetsprog for F/I, basis

Udviklingscenter Syd
40 dage
Sidste ansøgningsfrist: 28-07-2019
Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)
Haderslev
Startdato: 12-08-2019 08:00 - Haderslev

Kursusbeskrivelse

Dansk som andetsprog for F/I, basis

Tag ansvar for udenlandske medarbejderes trivsel. Via et dansk-kursus bliver kommunikationen med kollegaer, ledere og ikke mindst kunder nemmere. Færre budskaber vil gå tabt og medarbejderen vil samtidig rykkere tættere på teamet.

Beskrivelse

Deltagerne kan anvende dansk som andetsprog på et elementært niveau. De har kendskab til det mest centrale almene og specifikke fagsprog inden for et relevant fagområde. Målet er at kunne varetage relevante jobfunktioner.

Mål

Deltagerne får et elementært kendskab til relevant alment og specifikt fagsprog, som de kan anvende til at forstå og tale om fagområdets mest centrale forhold, f.eks. materialer, maskiner, udstyr og arbejdsprocesser. Deltagerne har et elementært kendskab til det danske sprogs grammatik og kan i nogen grad gøre brug af det i den faglige og almene kommunikation. Deltagerne har et elementært kendskab til det danske arbejdsmarked og uddannelsessystem og kan orientere sig i forhold til jobmuligheder og eventuel yderligere uddannelse.

Kursusforløb

Kurset strækker sig over 40 dag. Der undervises dagligt kl. 8.00 – 15.24.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til personer med dansk som andetsprog, som arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser.

Pris

Pris pr. deltager kr. 19.748
Der er ingen deltagerpris for personer i amu-målgruppen.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Vi er en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed, der gør medarbejdere og virksomheder bedre til ledelse, kommunikation, IT, regnskab, sprog mv., ved at: Undervise og udvikle den enkeltes og teamets kompetencer inden for ledelse og administration Skræddersy udviklingsforløb efter behov til...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Få information

Udfyld formularen for mere information om Dansk som andetsprog for F/I, basis

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.