Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Avanceret Excel

Udviklingscenter Syd
4 dage
Kursus
Haderslev
Startdato: Kontakt for opstart - Haderslev

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i Avanceret Excel og styrk dine kompetencer i dit arbejde med Excel

Har du allerede styr på de grundlæggende funktioner og muligheder i Excel? Så er tiden måske kommet til at undersøge, hvordan du altid kan regne med Excel – også når det gælder de mere komplicerede opgaver.

Vil du gerne have fuldstændig styr på, hvordan du anvender pivot-tabeller? Sidder du ofte med store datamængder, som skal håndteres og bruges i regneark? Og kunne du godt tænke dig at blive lidt skarpere på, hvordan du kan anvende Microsoft Excel til statistisk beregning? Regneark bruges af de fleste virksomheder på det administrative område. Det er derfor en værdifuld kompetence at have en god forståelse for Excels mange muligheder – også de mere avancerede af slagsen.

Dit udbytte af kurset

Uanset om du arbejder med fakturaer eller lagerlister, budgetter eller tilbud, så vil Excel kunne hjælpe dig til en lettere og mere effektiv arbejdsdag. På kurset ser vi bl.a. på, hvordan du kan udtrække oplysninger til viderebearbejdning som fx takstberegning, salgsoversigter og lagerstatistikker.

Du kan trods alt ikke regne med Excel, hvis det handler om forårsrengøring af haven eller vask af bilen. Men vi lover dig, at du på kurset får indblik i Excels mere avancerede funktioner. Målet er, at du:

  • kan analysere store datamængder ved hjælp af pivottabeller og præsentere resultatet med diagrammer
  • nemt kan effektivisere og automatisere ofte forekommende arbejdsopgaver
  • kan håndtere store datamængder ved hjælp af opslag, databasefunktioner og makroer
  • på et basalt niveau kan anvende statistiske funktioner i forbindelse med præsentation af virksomhedsdata og arbejdsopgaver, som fx rapportering, fremlæggelse af budget og regnskab mv.

Målgruppe

Kurset Avanceret Excel er for medarbejdere med administrative opgaver, som regelmæssigt anvender it og har grundlæggende kendskab til statistik.

Pris

Prisen for kurset Avanceret Excel er 126 kroner pr. deltager pr. dag. Der kan søges VEU-godtgørelse på op til 892 kroner pr. dag.

Om udbyderen

Udviklingscenter Syd - Erfaren kursus- og konsulentvirksomhed

Det handler om at turde gå nye veje, at turde udfordre både vores egen og kundernes vanetænkning, at arbejde professionelt og yde en høj kvalitet. Som en erfaren kursus- og konsulentvirksomhed kvalificerer vi medarbejdere og virksomheder med kurser inden for fx...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Udviklingscenter Syd

Kroghs Kobbel 2
6100 Haderslev

Telefon: 73 52 02 02

Få information

Udfyld formularen for mere information om Avanceret Excel

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: