Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Supply Chain Management - (aften)

UCN act2learn
8 dage
Akademiuddannelser
Online
Startdato: 29-09-2020 - Online
10.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Supply Chain Management

Supply Chain Management - (aften)

Faget ’Supply Chain Management’ gør dig i stand til at analysere virksomhedens forsyningskæde og udvikle forbedrede løsninger på kort og langt sigt.

Dit udbytte af kurset Supply Chain Management

Gennemløbstiden, det som kaldes lead time, skal være så kort som mulig. Dette skal gøres for at mindske ressourcebindingerne i produktionsforløbet. Samtidig skal man som virksomhed sikre at kunderne får leveret det rigtige produkt i den rigtige mængde, til den rigtige kvalitet, på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted, til den rigtige kunde og ikke mindst til den rigtige pris . At forstå kundernes efterspørgsel er alfa omega i den konkurrencedygtige forsyningskæde. På dette kursus hos UCN act2learn lære du dette. Vi arbejder ud fra cases som tager udgangspunkt i din virksomhed og i din hverdag med opgaver DU har oplevet. Både som er gået godt, ikke gået så godt eller kunne være gået bedre.

 • Du lærer at definere nøgletal for virksomhedens supply chain management på alle tre niveauer: strategisk, taktisk og operationelt.
 • Du får viden om kvalitetsledelse, kvalitetsstyring og kvalitetsfilosofier, og du bliver klædt på til at introducere supply chain management trinvist med respekt for forandringsprocesserne i organisationen.
 • Design af forsyningskæden
 • Agilitet (QRM - Quick response manufacturing)
 • LEAN i logistik
 • Mass production
 • Taktisk og strategisk:
 • Forsyning
 • Produktion
 • Distribution
 • Målstyring
 • Kvalitetsstyring
 • Metode
 • Organisering og projektstyring

Uddannelsens form

Uddannelsen er tilrettelagt som onlineundervisning, med veksling mellem selvstudie og tilrettelagt online undervisning i et virtuelt klasselokale.

Du får individuel feedback på din praktiske fremgangsmåde og din case. I starten af kurset udarbejdes en problemstilling, som bliver udgangspunkt for netop din case og dermed dit uddannelsesforløb. Da der arbejdes med egen case, samt E-læring skal der altså beregnes tid til selvstudie mellem de planlagte, virtuelle deltagelsesdage.

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering.

Pris

kr. 10.000,00 momsfri

Prisen er ekskl. materialer. Der påregnes en udgift til bøger.

Om udbyderen

UCN act2learn

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693


Få information

Udfyld formularen for mere information om Supply Chain Management - (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: