Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk salg (aften)

UCN act2learn
12 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg
0 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Strategisk salg (aften) - Du arbejder her med salg på strategisk niveau, med fokus på værdi for kunden

På dette modul lærer du, at arbejde med det strategiske salg og ledelsen af dit salgsteam og/eller din salgsafdeling. Du får et strategisk overblik over hele salgsprocessens faser, således at du bliver i stand til at planlægge og gennemføre salg på både B2B og B2C markeder.

Dit udbytte med akademimodulet Strategisk salg

Du lærer at styre Key Accounts, samt relations og projektsalg. Du får indblik i CRM strategier og indsigt i hvordan du kan arbejde med eksportsalg. Desuden lærer du hvordan du kan tænke netværk og de sociale medier ind i din salgsstrategi.

Dertil får du kompetencer til:

  • At  opstille og følge op på salgsmål
  • At afdække og analysere værdiskabende forhold for kunden
  • At analysere og tilpasse sig en kundes købsadfærd og indkøbs-strategi med udgangspunkt i central teori omkring Supply Chain management
  • At anvende teknikkerne i tillidsbaseret rådgivning
  • At inddrage sociale medier og netværk i sin salgsplan
  • At lede en strategisk salgsfunktion
  • At sikre at virksomheden genererer det optimale antal leads og kunder, der er brug for gennem de nuværende kanaler
  • At anvende centrale metoder og værktøjer til at planlægge en forhandlingssituation med flere deltagere fra sælgers virksomhed


Akademimodulets indhold

På modulet "Strategisk salg" arbejdes deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at træne eget salgsarbejde og herigennem se nye perspektiver og handlemuligheder.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, som allerede arbejder med salg, men gerne vil arbejde med salg på et mere strategisk niveau.

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk salg (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.