Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Strategisk kommunikation (aften)

UCN act2learn
8-12 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Strategisk kommunikation - Få kompetencer til at håndtere diverse kommunikative opgaver på et strategisk niveau

En fremadsynet og velvalgt kommunikativ planlægning er afgørende for organisationens succes. Med dette akademimodul kan du blive virksomhedens vigtigste kommunikationsmedarbejder, når det kommer til at håndtere kommunikative opgaver på et strategisk niveau. 

Dit udbytte med akademimodulet i Strategisk kommunikation (aften)

På modulet lærer du at arbejde med organisationens kommunikationsstrategi, kommunikationspolitik og kommunikative opgaver som fundament for den kommunikative planlægning. Du får derfor kompetencer til at analysere organisationens vision, mission og værdier. Du får en grundlæggende forståelse for sammenhængen mellem intern og ekstern kommunikation, samt erfaring med relevante planlægnings- og formidlingsværktøjer.

Du lærer om effektiv krise- og forandringskommunikation, og om virkninger af konkret kommunikation på organisatorisk såvel som medarbejderniveau. Du lærer om Corporate Branding, storytelling, og videndeling. Og du får evnerne til at vælge de rette medier og formidlingsformer.

På modulet Strategisk kommunikation får du kompetencer indenfor:

  • Organisationens vision, mission og værdier
  • Kommunikationsplanlægning 
  • Krise- og forandringskommunikation


Akademimodulets indhold

På modulet Strategisk kommunikation arbejdes der deltager-, praksis- og procesbaseret, hvorfor der veksles mellem undervisning med inddragelse af dig og de øvrige deltagere, individuel og fælles refleksion samt casearbejde. Du vil som deltager opleve at blive støttet i at iagttage og kommunikere nye perspektiver og handlemuligheder.

For UCN act2learn er det af stor væsentlighed, at læring ikke er hengemt viden på papir, men i stedet skal læring ligge aktivt i oplevelsen og indlevelsen fra konsulenterne og deltagerne. Derfor arbejder vi ud fra en læringsfilosofi om, at du som deltager lærer bedst, når du bliver direkte inddraget gennem handling.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til dig, der arbejder med kommunikation og gerne vil styrke dine kompetencer inden for strategisk kommunikation. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for akademimodulet er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Mylius Erichsens Vej 137
9210

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Strategisk kommunikation (aften)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: