Kurser i salgspsykologi

Tag dit salg til next level

Mangler du det psykologisk aspekt, når du pitcher dit produkt? Så skal du tage et kursus i salgspsykologi, hvor du lærer hvad modparten tænker, og hvorfor. Når du forstår salgets psykologi, bliver salgsprocessen meget mere gennemskuelig.
Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Tag et kursus i salgspsykologi - bliv klogere på dig selv og salgsprocessen

Med et kursus i salgspsykologi bliver der taget hånd om din personlige udvikling som sælger. Du får redskaber til at kommunikere med andre typer mennesker, og du lærer at analysere de situationer du står i. Lær at lægge en grundig salgsstrategi og kompetencerne til at tilrettelægge individuelle forløb alt efter hvilken kunde du arbejder med.

Få sat gang i din egen udvikling med et kursus i salgspsykologi

Personlig udvikling

Kurser i salgspsykologi tager ofte udgangspunkt i din egen person - og i hvordan denne interagerer med andre typer. Vi er allesammen forskellige, og hvad der virker naturligt for en, frastøder en anden. Du skal lære at tolke hvordan din adfærd påvirker andre, og ligeledes hvordan andres adfærd påvirker dig - uden du måske lægger mærke til det. Dette er vigtige værktøjer for dig i din stilling som sælger. Du har til opgave at etablere relationer med dine kunder, og derfor er din kommunikation med dem i højsædet.

Igennem et kursus i salgspsykologi får du indsigt i dine egne styrker og udfordringer og du får redskaberne til at arbejde med dem. Du får kompetencerne til at målrette dine salgsstrategier og indsatser til dine kunders individuelle behov, således at du får gode salgsresultater. Lær hvordan du kan analysere og kategorisere dine kunder, så du sikrer du tilpasser din kommunikation til den enkelte - og derigennem opnår maksimal gennemslagskraft.

Efter et kursus i salgspsykologi har du lært at forstå dine kunders motiver og bevæggrunde, både de angivede og de usagte. Du har langt nemmere ved at hjælpe dem - og du vil fremfor alt finde det lettere at opbygge den tillid du som sælger er afhængig af i dit arbejde.

Hvad får jeg ud af et kursus i salgspsykologi?

Kurset har relevans for dig, der arbejder med kundekontakt. Det kan både være personligt salg og telefonisk salg, da det egentlig bare kræver at du skal opnå resultater sammen med kunden igennem forhandlinger eller i en decideret salgssituation.

Her er et par emner du eksempelvis kan få indsigt i på kurset:

  • Salg gennem tillid
  • Menneskelig indsigt - en adfærdsmodel
  • Sådan "læser" du kunden
  • Din egen person profil 
  • Situationsbestemt salg og kommunikation
  • Kunde profil - forstå din kunders købemotiver

Ved at gennemføre forløbet får du indsigt i en række vigtige redskaber. Undervisningens form afhænger af hvilket kursus du vælger på markedet. Generelt vil det dog være involverende og aktiverende undervisning, hvor der bliver taget udgangspunkt i deltagernes hverdag.

Da der på markedet findes en lang række forskellige kurser i salgspsykologi, kan der være forskelligt indhold og kompetencer at hente. Undersøg derfor altid markedet grundigt og kontakt eventuelt udbyderen således at du har al information tilgængelig. Her er du også sikker på at have den opdaterede pris på kurset.

Du kan finde et kursus i relationssalg her. Se også ekspertsalg og telefonsalg

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier
Relaterede kategorier