Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Programmering - Grundlæggende

UCN act2learn
4 dage
Akademiuddannelser
Aalborg
Startdato: Kontakt for information - Aalborg

Kursusbeskrivelse

Grundlæggende programmering - For dig der vil have grundlæggende kompetencer indenfor programmering

Hvis du vil arbejde indenfor IT og deltage i programmeringsprojekter, er det vigtigt at have en forståelse for grundlæggende programmering. Det er vejen frem til at sikre dig et af de mange jobs indenfor IT, og hjælpe med at digitalisere verden.


Dit udbytte med akademimodulet Grundlæggende programmering

Du lærer standardiserede løsningsmodeller og hvordan du kvalitetstester din software, og hvilke kriterier du bør have opfyldt i god programmerings skik.

Du vil få kompetencer indenfor:

  • Grundlæggende programmering
  • Simple algoritmeskabeloner
  • Simple designmønstre
  • Opbygning af programmer og/eller scripts


akademimodulets indhold

Du kommer igennem minimum ét programmeringssprog, samt hvilke basale elementer og metoder det består af, og hvordan du bedst bruger det i praksis. Der arbejdes med algoritmeskabeloner og teknikker i din programmering.

'Programmering' er et fag på akademiuddannelsen i informationsteknologi, der er en del af fagområdet for service, produktion, it, bygge og anlæg. Det kan også indgå som valgfag på andre akademiuddannelser, eller du kan tage det som et enkeltstående forløb.


Økonomisk støtte til efteruddannelse

Du kan få op til 10.000 kr. fra Omstillingsfonden om året? Til og med 2021 kan du således få helt op til 40.000 til din efteruddannelse på UCN act2learn.

Det eneste du skal gøre, når du tilmelder dig et akademifag er at skrive i kommentarfeltet, at du søger omstillingsfonden, samt sende os ’Tro og love’ erklæringen, hvor du bekræfter, at:

  • Er faglært eller ufaglært
  • Er i job
  • Ikke er selvstændig

Målgruppe

Dette akademimodul henvender sig til dig, der ønsker en indsigt i grundlæggende programmering og hvordan man arbejder med IT. 

Optagelseskrav

For at deltage på akademimodulet skal du have en relevant erhvervsuddannelse, relevant grunduddannelse for voksne (GVU), en gymnasial uddannelse eller en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau, som de førnævnte. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring. Opfylder du ikke adgangskravene, kan du muligvis blive optaget på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt UCN act2learn for yderligere information. 

Pris

Prisen for dette akademimodul er 7.800 kroner. 

Om udbyderen

Kurser og videreuddannelse hos UCN act2learn

Hos UCN act2learn kan du tage kompetencegivende efter- og videreuddannelse på diplom- og akademiniveau. Vi tilbyder kurser og videreuddannelser til både den private og offentlige sektor. Vores kurser og videreuddannelser tager udgangspunkt i vores samarbejde med det omgivende samfund og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

UCN act2learn

Sofiendalsvej 60
9200

Telefon: 7269 1693

Få information

Udfyld formularen for mere information om Programmering - Grundlæggende

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: